Μετά τον Πανθρακικό… στέλνουν σε Πανιώνιο τον Τσιώλη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

 – Αν και οι παίκτες του Πανιωνίου έδειξαν εμπράκτως ότι στηρίζουν τον Δημήτρη Τερεζόπουλο, η διοίκηση του συλλόγου φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τον Σάκη Τσιώλη που φερόταν στους υποψήφιους και για τον πάγκο του Πανθρακικού, πριν τη συμφωνία με το Ρόκα.

Όπως γράφει η SportDay (η ίδια εφημερίδα ανέφερε για ενδιαφέρον του Πανθρακικού για πιθανή τους συνεργασία με τον 55χρονο Καρδιτσιώτη τεχνικό), αργά χθες το βράδυ υπήρξε συνάντηση της διοίκηση με τον Καρδιτσιώτη τεχνικό και ήρθαν σε προφορική συμφωνία.  Αν δεν υπάρξει δραματική αλλαγή, ο Τσιώλης αναλαμβάνει άμεσα την τεχνική ηγεσία των «κυανερύθρων».

Νωρίτερα, στη διοίκηση επικρατούσαν δύο τάσεις, ως είθισται, σε τέτοιες περιπτώσεις. Αυτοί που ήθελαν να συνεχίσει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος και αυτοί που επιθυμούσαν να υπάρξει αλλαγή εν όψει και της διακοπής του πρωταθλήματος. Ολα αυτά ανεπίσημα. Αρχικά, επρόκειτο να διεξαχθεί -ανεπίσημα πάντοτε- χθες Δ.Σ. στην ΠΑΕ με θέμα συζήτησης τι μέλλει γενέσθαι με τον 48χρονο προπονητή. Τελικά, στην πορεία κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Και κάπου εκεί «κόλλησε» ο Τσιώλης!

Λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής προπόνησης, ο Τερεζόπουλος μίλησε με τους παίκτες του. «Κάνουμε ένα σωρό τελικές και δεν σκοράρουμε! Η Καλλονή με πέντε έβαλε δύο γκολ και έχασε ένα πέναλτι! Τι είναι αυτά που κάνετε;», ανέφερε αρχικά σε έντονο ύφος και συνέχισε: «Αδικείτε τους εαυτούς σας. Ολοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Ας αναλογιστούμε όλοι, από μένα μέχρι τον τελευταίο παίκτη, τις ευθύνες μας». Οι παίκτες έδωσαν τις δικές τους εξηγήσεις. Αλλος είπε ότι «οφείλεται στην απειρία», άλλος ότι «δεν έχουμε συγκέντρωση μετά το 60′-70’» και άλλος είπε: «Ποια απειρία; Είμαστε μεγάλα παιδιά και πρέπει να δούμε κατάματα την αλήθεια». Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παίκτες στήριξαν -στην πλειονότητά τους- τον προπονητή, αναγνωρίζοντας τη -σημαντική- ευθύνη τους. Μόνο που ήταν αργά… αφού είτε με Τσιώλη είτε με κάποιον άλλον ο νεαρός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν.

Την έντονη φημολογία ότι οι Νεοσμυρνιώτες έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Σάκη Τσιώλη, διέψευσε  πρόεδρος της ΠΑΕ Χρήστος Δάρρας, που υπογράμμισε ότι αυτή τη στιγμή όλοι μαζί (διοίκηση, προπονητής και παίκτες) ψάχνουν να βρουν την καλύτερη για όλους.