Η ακριβής αναφορά της Federbet για τις υποψίες χειραγώγησης από παίκτες του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Επιβεβαιώθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή “Δίκη” στον Σκάι αργά τη νύχτα της Δευτέρας ότι ο ύποπτος για χειραγώγηση αγώνας της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League  είναι αυτός ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανθρακικό.

 

Στην εκπομπή αποκαλύφθηκε η  έκθεση της εταιρείας ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης Federbet, στην οποία χαρακτηρίζεται χειραγωγημένος ο αγώνας Ολυμπιακού-Πανθρακικού (5-1). Παρουσιάστηκε το έγγραφο στην αγγλική γλώσσα και στην συνέχεια μια μετάφραση των όσων αναφέρονται αποσπασματικά στην έκθεση.

Συγκεκριμένα: “Στοιχηματίστηκαν λίγες ώρες πριν την έναρξή του αγώνα πολλά χρήματα στη νίκη του γηπεδούχου με τουλάχιστον 3 τέρματα διαφορά καθώς και στο over.Η ροή αυτού του στοιχηματισμού υπήρξε πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκειά του με αποτέλεσμα «οι αποδόσεις να είναι τρελές και μη ρεαλιστικές». Το αποτέλεσμα του αγώνα και ο αριθμός των γκολ που σημειώθηκαν δικαίωσαν αυτούς που πόνταραν. Σύμφωνα με την έκθεση οι υποψίες πέφτουν σε κάποιους παίκτες του Πανθρακικού”.