Ο θρακιώτης πράκτορας που κλήρωσε δυο πεντάρια στο Τζόκερ αποκαλύπτει τα μυστικά του νικητή…

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Με το δίκιο του, πανηγυρίζει πέρα από τον Κομοτηναίο που βρήκε δυιο πεντάρια στο τζόκερ της περασμένης Πέμπτης και το πρακτορείο στο οποίο παίχτηκε το τυχερό δελτίο. Μπορεί να μην έπεσε στο συγκεκριμένο πρακτορείο ένα από τα δύο όλα κι όλα εξάρια, ωστόσο με τα δυο πεντάρια που έπιασε ο θρακιώτης παίκτης κέρδισε σχεδόν τον  συνολικό ποσό των 130.000 ευρώ.

Σε ένα σύστημα συνολικού κόστους 56 ευρώ με 112 στήλες επέλεξε να ποντάρει ο άνδρας με 8 αριθμούς επάνω και δύο τζόκερ κάτω και η επιλογή του αυτή αναδείχθηκε εξαιρετικά σωστή, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Άλλωστε, όπως είπε η Ευγενία Παπαγεωργίου την οποία συνάντησε στο γουρλίδικο πρακτορείο η εφημερίδα «Χρόνος», ο άνδρας αυτός συνήθιζε να παίζει σπάνια αλλά όποτε το έπραττε επέλεγε αυτό το σύστημα. Αυτή τη φορά η τύχη του χαμογέλασε διάπλατα αφού το ποσό που κέρδισε, μπορεί να μη συγκρίνεται με το τυχερό εξάρι που άγγιξε τα 10 εκατ. ευρώ, είναι όμως ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, πόσω δε μάλλον τη σημερινή εποχή. 

Ο τυχερός κάτοχος του δελτίου κέρδισε συγκεκριμένα 128.913.36 ευρώ, παίζοντας κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και λίγο πριν γίνει η κλήρωση του τζόκερ το βράδυ της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου.  Μάλιστα, όπως είπε η κυρία Παπαγεωργίου, για δεύτερη φορά στο συγκεκριμένο πρακτορείο που βρίσκεται επί της Οδού Σ. Βέμπο και Ηροδότου, βγαίνει το 5αρι, γι’ αυτό η κ. Παπαγεωργίου δήλωσε στον “Χρόνο” χαρούμενη που κέρδισε κάποιος από την περιοχή μας και στο πρακτορείο της. 

 

Η φωτογραφία είναι από τα ρεπορτάζ της εφημερίδας “Ο Χρόνος”