Υποβασταζόμενος αποχώρησε ο Σερφά, τραυματίστηκε και ο Καθάριος

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Δεν έφταναν τα προβλήματα που αντιμετώπιζε όλη την εβδομάδα ο Πανθρακικός, με έξι βασικά στελέχη του να παραμένουν στην Κομοτηνή για λόγους τραυματισμών και να μην ταξιδεύουν στην Αθήνα, στην διάρκεια του αγώνα με τον Ολυμπιακό ήρθαν να προστεθούν άλλα δύο για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη.

 

Ο Σερφά αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Τσουμάνη και η αλλαγή είχε να κάνει με τον σοβαρό, όπως όλα δείχνουν, τραυματισμό του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σερφά πέρασε από την μεικτή ζώνη αποχωρώντας προς το πούλμαν του Πανθρακικού κουτσάινοντας και έσπευσαν συμπαίκτες του και μέλη του τεχνικού επιτελείου να τον βοηθήσουν ότι να φτάσει υποβασταζόμενος σε αυτό. 

Αναγκαστική ήταν όμως και η δεύτερη αλλαγή του Πανθρακικού. Ο λόγος για τον Νίκο Καθάριο, που συνδύασε με τραυματισμό την παρουσία του απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός μέσος των πράσινων ανήκει ως γνωστόν στους «ερυθρόλευκους» και αγωνίζεται ως δανεικός στην ομάδα της Κομοτηνής. Στα 60 λεπτά που αγωνίστηκε πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ωστόσο, τραυματίστηκε στο πόδι μετά από κόντρα και αντικαταστάθηκε από τον Μεχία.