Β’ Εθνική Γυναικών: Εννέα γκολ στον αγώνα Ροδόπη ’87 – Αγροτικός Αστέρας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Για τη 2η αγωνιστική της Β΄Εθνικής Γυναικών η Ροδόπη ’87 ηττήθηκε στην Κομοτηνή με το εντυπωσιακό 3-6 από τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας από την Ημαθία και γνώρισε έτσι τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες.

Η Ροδόπη μπήκε δυνατά, και έχασε ευκαιρία στο 5′ με την Κατσαρού, αλλα οι ημαθιώτισσες προηγήθηκαν με την Παπαδοπούλου μετά από όμορφη σέντρα της Σπυριδωνίδου. Η ομάδα της Κομοτηνής ισιφάρισε στο 36′ με την Τερζίδου και με ισόπαλο το αποτέλεσμα έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα από τη Βέροια ήταν καταιγιστική. Έκανε το 1-2 μόλις στο 46′ με την Σπυριδωνίδου (διαμαρτύρονται για οφσαιντ οι της Ροδόπης) και πέτυχε άλλα δυο τέρματα στο 49′ και το 65′,  πάλι με τη Σπυριδωνίδου. Προηγουμένως στο 48′ η Ροδόπη έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει με την Περιβολοπούλου αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 75′ η Μουρατίδου έγραψε το 1-5 και η Ροδόπη απάντησε με δυο γκολ σε ένα τρίλεπτο, στο 76′ με κεφαλιά της Συμεωνίδου σε φάουλ της Περιβολοπούλου και στο 78′ με πλασέ της Λισγάρα μετά από σέντρα της Παρμαξή κάνοντας το 3-5. Το σκορ έκλεισε στο εντυπωσιακό 3-6 (7 γκολ στο β’ μέρος) στο 82′ με το τέταρτο γκολ της Σπυριδωνίδου.

Διαιτητές: Γεωργιτσόπουλος, Χουμπουρίδου, Ευκαρπίδης (Δράμας)

Ροδόπη 87 (Περιβολοπούλου) : Σταυρακάρα, Κατσαρού(70’ Βαδάση), Φλώρου, Ζαχαριά (76’ Κακουλίδου), Γιαμπούρη, Τερζίδου (65’ Λισγάρα), Περιβολοπούλου, Μανέτα, Συμεωνίδη, Παρμαξή, Κατρακάζα.
Αγροτικός Αστέρας Βέροιας (Παπαστέργιος) : Κανελάκη, Στρίμα, Δεληγιαννίδου Ι. Δεληγιαννίδου Α. (33’ Πολωνίδου), Κιουτάχιαλη, Μουρατίδου, Τσαγκαλίδου, Κωνσταντινίδου, Ντούσκα (90’ Μακριδάκη), Σπυριδωνίδου (88’ Δούνου), Παπαδοπούλου.