LIVE Γ’ Εθνική: Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου

Μεταδίδει ο Κώστας Καραγιάννης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στις αναμετρήσεις Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου και Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης για την 6η αγωνιστική του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Ο Κώστας Καραγιάννης από την Θεσσαλονίκη πληροφορείται όλα όσα συμβαίνουν στους δύο αγώνες και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Εκτη στροφή στην Γ’ Εθνική με τις δυο ομάδες της Θράκης να αγωνίζονται εκτός έδρας – και οι δύο στο νομό Καβάλας. Θα είμαστε μαζί σας και θα παρακολουθούμε την εξέλιξη των αγώνων τους.

Ωρα 14:14  Ο πρωτοπόρος Έβρος Σουφλίου θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, διατηρώντας το απόλυτο που έχει σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Αντιμετωπίζει στην Ελευθερούπολη τον τοπικό Ορφέα. Είναι αήττητος και μέχρι στιγμής έχει τρεις νίκες σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά δυο ισοπαλίες σε ισάριθμα ματς στην έδρα του. 

Ωρα 14:18  Την ίδια ώρα στο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας θα αγωνίζεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που μόλις πριν μια εβδομάδα γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα από το Σουφλί στο εβρίτικο ντέρμπι.Με την συγκεκριμένη ομάδα παίξανε πριν τρεις εβδομάδες για το κύπελλο στην Αλεξανδρούπολη και αποκλείστηκε στα πέναλτι.

Ωρα 14:21  Ο έτερος πρωτοπόρος Πανσερραϊκός δοκιμάζεται στην Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό ενώ την Δευτέρα στην Ελευθερούπολη θα διεξαχθεί τελικά το Αρης Ακροποτάμου – Αρης Θεσσαλονίκης.

Ωρα 14:27  Αναλυτικά το πρόγραμμα της έκτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής: Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου, Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Άρης Ακροποτάμου – Άρης Θεσσαλονίκης, Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εθνικός Αγιονερίου – Απόλλων Αρναίας, Καμπανιακός – Πανσερραϊκός, Καστοριά – Θύελλα Φιλώτα.

Ωρα 14:32  Από την Καβάλα θα μας ενημερώνει λεπτομερώς για όσα συμβαίνουν ο Δημήτρης Μπουντάς από την τοπική εφημερίδα “Χρονόμετρο” και από την Ελευθερούπολη ο Τάσος Πατσίδης.

Ωρα 14:40  Πάμε στις συνθέσεις από τον αγώνα της Ελευθερούπολης! Για τον Ορφέα ξεκινούν οι Γεωργούσης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Δραμέτσαλης, Κορεζάνης, Τιτσης, Χιονίδης, Αϊβάζης, Γοιαλαμής, Κερμενίδης, Μουρατίδης. Η ενδεκάδα του Έβρου Σουφλίου είναι Γκουτζελάς, Λαμπερνάκης, Κίτσος, Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Γωνιάδης, Εφραιμίδης, Κουρέλας, Κέρι, Τοπούζης

Ωρα 14:43   Διαιτητές στην Ελευθερούπολης οι Δραγούσης (Κιλκίς), Αϊναλής, Μιχαηλίδης (Μακεδονίας).

Ωρα 14:50 Πάμε στις συνθέσεις από την αναμέτρηση του “Ανθή Καραγιάννη”. Για τον ΑΟΚ ξεκινούν οι Φυρινίδης, Κοσμίδης, Σταματόπουλος, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Παππάς, Ζουνίνιο, Πόποβιτς, Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει την εξής ενδεκάδα: Συρπούδης, Θάνος, Κατρανίτσας, Μπαρμπαγιάννης, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Ελληνίδης, Καραπατσιάς, Φλώρος, Μαμούτ.

Ωρα 14:53  Διαιτητές στην αναμέτρηση της Καβάλας οι Κουκούλας, Κούλα Χουσεΐν, Λιάρης (ΕΠΣ Μακεδονίας). 

Ωρα 14:55  Την ίδια ώρα με τα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής ξεκινά και το παιχνίδι της Ροδόπης με τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας, θα σας ενημερώνουμε και για αυτό το ματς

Ωρα 15:00  Εναρξη όλων των αγώνων

Ωρα 15:09  Στην Καβάλα, μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι ο Μαμούτ. Στο 6’ από λάθος απόκρουση στην άμυνα του ΑΟΚ, ο Μαμούτ πιάνει το ξερό σουτ από το ύψος της περιοχής, η μπάλα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι αλλά δεν καταλήγει στα δίχτυα.

Ωρα 15:10  Στην Ελευθερούπολη πρώτη ευκαιρία για τον τοπικό Ορφέα, σουτ του Γιαλαμή, απέκρουσε ο Γκουτζελάς.

Ωρα 15:13  Στο γυναικείο πρωτάθλημα, γκολ για τον Αγροτικό Αστέρα με την Παπαδοπούλου, προηγείται 0-1 της Ροδόπης ’87.

Ωρα 15:16  Γκοοοοοοοοοοοολ για τον Έβρο Σουφλίου. Ο Κέρι ο σκόρερ με έυστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το κέρδισε στο 10ο λεπτό ο Τοπούζης πουα ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον Τριανταφυλλίδη. Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου 0-1.

Ωρα 15:19  Στην Καβάλα, ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 16’ σουτ του Ζουνίνιο, η μπάλα έχει τροχιά προς την εστία, αλλά κόβει σωτήρια ο Καμπιώτης.

Ωρα 15:22 Στην Καβάλα, νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο 19’ φάουλ Παππά από δεξιά, απομάκρυνε ο Συρπούδης, βολέ του Ζουνίνιο, η μπάλα γλείφει το αριστερό δοκάρι.

Ωρα 15:30  Σε άλλα παιχνίδια, στην Χαλάστρα ΚαμπανιαΚός – Πανσερραϊκός 1-1 ενώ Καστοριά – Θύελλα Φιλώτα είναι 0-1

Ωρα 15:42  Στην Καβάλα, μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟΚ. Στο 39’ από λάθος εκτίμηση του Λειβαδιώτη σε γέμισμα, ο Παππάς βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Συρπούδη, όμως νικήθηκε δύο φορές από τον τερματοφύλακα του Εθνικού.

Ωρα 15:45  Στο γυναικείο πρωτάθλημα η Ροδόπη ’87 με την Τσερτσίδου ισοφαριζει σε 1-1 τον Αγροτικό Αστέρα Ημαθίας. 

Ωρα 15:47  Γκολ για τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Σκόρερ στο 41′ ο Κεχαγιάς από παράλληλη μπαλιά του Κερμενίδη. Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου 1-1.

Ωρα 15:49  Τέλος ημιχρόνου στην Καβάλα. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: ΑΟ Καβάλας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0.

Ωρα 15:53  Τέλος ημιχρόνου στην Ελευθερούπολη: Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου 1-1.

Ωρα 15:58  Αλλα αποτελέσματα ημιχρόνου: Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 1-0. ίδια ενημέρωση για 0-2 ο Φιλώτας στην Καστοριά και 1-1 του Πανσερραϊκού στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό.

Ωρα 16:03  Εναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα παιχνίδια που καλύπτουμε

Ωρα 16:10  Γκολ για την Καβάλα με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο “Ανθή Καραγιάννη”. Στο 46’ σέντρα Βιτλή από αριστερά, κεφαλιά του Πόποβιτς και έτσι γραφεται το Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0.

Ωρα 16:18  Στην Ελευθερούπολη, αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου. Βγαίνει ο Γωνιάδης και στην θέση του ο πρώτος σκόρερ της Γ΄Εθνικής Εμρέ Μεμέτ.

Ωρα 16:28  Στα μισά του δευτέρου ημιχρόνου βρισκόμαστε, συνοψίζουμε στα ματς που μεταδίδουμε: Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-0 και Ορφέας Ελευθερούπολης – ¨Εβρος Σουφλίου 1-1

Ωρα 16:33  Στην Ελευθερούπολη, αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου. Βγαίνει ο Εφραιμίδης, μέσα ο μαλτας

Ωρα 16:35  Στο γυναικείο πρωτάθλημα, κακό ξεκίνημα για την Ροσόπη ’87 στο δεύτερο ημίχρονο, χάνει περίπουστο ημίωρο με 1-4 από τον Αγροτικό Αστέρα

Ωρα 16:37  Στην Καβάλα, από μια ευκαιρία για κάθε ομάδα. Στο 67’ πάσα «πάρε-βάλε» του Μπρατσιάνι στον Πόποβιτς, που από το σημείο του πέναλτι πλασάρει απογοητευτικά άουτ. Στο 72’ ο Εθνικός ζήτησε πέναλτι για χέρι του Γκαρακλίδη μετά από έμμεσο φάουλ μέσα στην περιοχή του ΑΟΚ.

Ωρα 16:40 Κόκκινη για τον Εθνικό. Στο 76’ αποβάλλεται με 2η κίτρινη κάρτα ο Μπαρμπαγιάννης για φάουλ πάνω στον Πόποβιτς. Στην εκτέλεση ο Γκαρακλίδης, αποκρούει ο Συρπούδης και στην επαναφορά ο Παππάς με κεφαλιά στην κενή εστία στέλνει την μπάλα άουτ.

Ωρα 16:43  Γκολ η Καβάλα. Στο 78’ ο Παππάς έκανε ότι ήθελε τον Κατρανίτσα από δεξιά, έδωσε στον Μπρατσιάνι και με ξερό σουτ έγραψε το Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0.

Ωρα 16:46   Στην Ελευθερούπολη πέναλτι για τον Έβρο Σουφλίου. Ανατροπή Κουρέλα από τον Γεωργούση που δέχεται και την κόκκινη κάρτα. Ο Κέρι θα το εκτελέσει και πάλι.

Ωρα 16:48  Αποκρούσει ο Παγκάκης που μπήκε στην θέση του Κουρέλα το πέναλτι του Κέρι. παραμένει το 1-1 και μένουν οκτώ λεπτά.

Ωρα 16:52  Τέλος του αγώνα στο “Ανθή Καραγιάννη”. Τελικό αποτέλεσμα: Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 2-0

Ωρα 16:57  Τέλος του αγώνα και στην Ελευθερούπολη.  Τελικό αποτέλεσμα: Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου 1-1