Συγχαρητήρια του συλλόγου Κότινος στην Εθνική Ομάδα Πινγκ Πονγκ ΑμεΑ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ο Α.Σ. ΑμεΑ “ΚΟΤΙΝΟΣ” εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις επιτυχίες που σημειώθηκαν στο Διεθνές Τουρνουά Πινγκ Πονγκ που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία.

 

Ειδικότερα τις θερμότερες ευχές δέχθηκαν οι αθλητές της Εθνικής ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, Γιώργος Μουχθής,Παναγιώτης Ιωάννου, Μάριος Χατζηκυριάκος και  Φωτεινή Μπούσιου.

Πιο αναλυτικά:

“Αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι αυτά τα παιδιά, που τα θεωρούμε «δικά μας», αφού για δεκαπέντε μέρες, το φετινό Καλοκαίρι, προετοιμάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη, βάζοντας τις βάσεις, υπό την καθοδήγηση ενός εκλεκτού επιτελείου που είχε μαζί του ο προπονητής της ομάδας κ. Χρόνης Πολίτσης.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε συγχρόνως την Ομοσπονδία, που με τον σχεδιασμό της και την αναπτυξιακή της πολιτική προς την περιφέρεια, έδωσε το ερέθισμα, σε πολλά νέα παιδιά με Αναπηρία, να παρακολουθήσουν από κοντά τις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας και  να καθοδηγηθούν στα πρώτα τους «πινγκπονιστικά βήματα», από ένα καταξιωμένο προπονητή, που ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα προσφέρει και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Εθνική και στο άθλημα γενικότερα”.