Πλησιάζει κορυφή η Κ20 της Ξάνθης μετά τη νέα της νίκη

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Νέα νίκη πέτυχε η Ξάνθη με 3-2 επί του ΟΦΗ στα βοηθητικό των Πηγαδίων και έφτασε τους 21 βαθμούς σε οχτώ αγώνες πέρασε τον Πανιώνιο που δεν αγωνίστηκε και βρίσκεται στη δεύτερη θέση (μαζί με Ολυμπιακό που παίζει αύριο με Πανθρακικό στου Ρέντη) πίσω από τον Ατρόμητο που έχει 22 βαθμούς. Ο Αργύρης Μπαρέττας πέτυχε δυο γκόλ στο σημερινό παιχνίδι, ενώ το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Μελισσόπουλος, στις αρχές της επανάληψης. Οι Κρητικοί είχαν ισοφαρισει προ στιγμήν με 2 πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο.

 Η Ξάνθη προηγήθηκε στο 18′ με τον Μπαρέττα, αλλά οι Κρητικοί ισοφάρισαν αμέσως με πέναλτι του Σακλαμάκη. Στο 34′ πάλι ο Μπαρέττας έκανε το 2-1 στέλνοντας “μήνυμα” στο τεχνικό επιτελείο για τον παραγκωνισμό του από τους αγώνες της πρώτης ομάδας, αλλά οι Κρητικοί ισοφάρισαν πάλι με πέναλτι στη εκπνοή του ημιχρόνου με τον Μαραθιανό. Το τρίποντο για τη Ξάνθη γράφοντας το τελικό 3-2 έγραψε ο μελισσόπουλος στο 47′, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 πάιχτες λόγω αποβολής του Χατζάκη στο 86′. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιάννης Δρακίδης (Πολυχρονίδης – Τζιώτζιος) της ΕΠΣ Θράκης.

Skoda Ξάνθη: Δεμένικος, Ζώτος, Ψεμματάς, Προύντζος, Χατζητερζόγλου, Δημητριάδης, Φασίδης, Μπουνταγκίδης, Μελισσόπουλος (89′ Χατζής), Ορφανίδης Π. (85′ Δελής), Μπαρέττας (78′ Λαζαρίδης).