LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ 2-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει από το Skoda Xanthi Arena ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον ΟΦΗ, για την 10η αγωνιστική της Super League. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Skoda Xanthi Arena και μεταδίδει…

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι απ οτα Πηγάδια οπού σε λίγη ώρα ξεκινά η αναμέτρηση της Ξάνθης με τον ΟΦΗ. Θυμηθείτε το pre-game του αγώνα.

Ώρα 18:37 Στο παιχνίδι που τελείωσε πριν από λίγο στην Κρήτη είχαμε Εργοτέλης – Βέροια 2-2 και ετσι η ομάδα του Δερμιτζάκη έφτασε τους 6 πόντους ενώ οι ημαθιώτες έφτασαν τους 17! Στο άλλο παιχνίδι ο Παναιτωλικός του Μάκη Χάβου πάει ολοταχώς για την τρίτη συνεχή του νίκη αφου προηγείται της Κέρκυρα με 0-2.

Ώρα 18:47 Καθοριστικής σημασίας είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το μέλλον του Ρατζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης, όπως αναφέρουν και τα δημοσιεύματα απο την Ρουμανία που τονίζουν οτι σε πιθανό στραβο αποτέλεσμα για την ομάδα της Θράκης ο Ρουμάνος θα αποτελέσει παρελθόν. Πάντως ο Λουτσέσκου μένει συγκεντρωμένος στα αγωνιστικά ζητόντας απο τους παίκτες του να δώσουν απαντήσεις για όσα ακούστηκαν για αυτούς μετά την βαριά ήττα στο Αγρίνιο. Για το ματς με τους Κρητικούς ο Λουτσέσκου δεν μπορέι να υπολογίζει τον Χρήστο Καρυπίδη που απο την προπόνηση της Πέμπτης ένιωσε  ενοχλήσεις και έμεινε εκτός.

Ώρα 18:50 Ο ΟΦΗ απο την πλευρά του θέλει να πάρει το διπλό στη Ξάνθη μετά από 11 χρόνια, και θέλει ένα ακόμη ενα θετικό αποτελέσμα στην Θράκη μετά την ισοπαλία στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό, και στην προσπάθεια της αυτή η ομάδα της Κρήτης θα έχει και τον Γεωργιανό γκολκίπερ Γκιόργκι Λόρια που παρότι καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας δινόταν ως αμφίβολος, ξεπέρασε το πρόβλημα του και τέθηκε στην διάθεση του Τζενάρο Γκατούζο.

Ώρα 19:09 Τελικό και στην Κέρκυρα ο Παναιτωλικός του Μάκη Χάβου πήρε την τρίτη συνεχή του νίκη στο πρωτάθλημα  επί της Κέρκυρας με 1-2, την προσπέρασε, εφτασε 13 βαθμούς, έναντι των 11 που έμειναν οι Φαίακες.

Ώρα 19:13 Οι 11 που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Κλέιτον, Καπετάνος, Λισγάρας, Γούτας, Λουσέρο.Στον πάγκο για την Ξάνθη θα είναι οι Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Παπαστεριανός, Ρούντι, Ομπόντο, Ολιβέιρα και Ράνος.

Ώρα 19:17 Από την πλευρά του, ο Τζενάρο Γκατούζο θα παρατάξει τον ΟΦΗ με τους Λόρια, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Ραζάκ, Μερεμπασβίλι, Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Απόνο. Στο πάγκο οι αλλαγές που έχει στην διάθεσή του ο Τζενάρο Γκατούζο είναι οι Αγριμάκης, Μονιάκης, Μεϊτέ, Λαμπρόπουλος, Σίσιτς, Ροβίθης

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Χρήστος Μήτσιος της ΕΠΣ Ηπείρου, με βοηθούς τους Ιορδάνη Δημητριάδη(Κατσοριάς) και Χρήστο Μαγιάννη(Άρτας)

Ώρα 19:27 Περίπου 1500 θεατές αυτή τη στιγμή στο γήπεδο

1′ Ξεκίνησε το ματς

2′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, με τον Κουτσιανικούλη να μπαίνει από την δεξιά πλευρά μέσα στην περιοχή, να γυρίζει την μπάλα για τον Ραζάκ, όμως ο Ζαρόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ.

3′ Η μπάλα μετά από κόρνερ, φτάνει στον Ραζάκ, ο οποίος την στρώνει για τον Κουτσιανικούλη, όμως ο μεσοεπιθετικός των Κρητικών έπιασε αέρα, με αποτέλεσμα η άμυνα της Ξάνθης να προλάβει να διώξει.

7′ Γκολ 0-1.Περόπουλος ο σκόρερ για ΟΦΗ. Κόρνερ του Μιλιάζες από δεξιά, ο Πετρόπουλος σηκώθηκε ανενόχλητος στην… καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ 0-1

16′ Η Ξάνθη, μετά το δυναμικό ξεκίνημα του ΟΦΗ, και  το γκολ που δέχτηκε αρχίζει να  κερδίζει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να κρατά περισσότερο τη μπάλα.

21΄Σέντρα από τον Γουάλας, ο Λουσέρο πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Λόρια την ακουμπάει όσο χρειαζόταν για να μην καταλήξει στα δίχτυα και ο Μιλιάζες διώχνει σε κόρνερ. Κίτρινη κάρτα στον Μεραμπιασβίλι.

25′ Ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Λουσέρο να κάνει την σέντρα για τον Καπετάνο, που δεν την έπιασε όπως θα θελε, με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.

29΄Γκοοοολ 1-1! Λισγάρας ο σκόρερ για τη Ξάνθη. Σε φάουλ του Κλέιτον μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής, επικρατεί μπέρδεμα στην άμυνα του ΟΦΗ, που εκμεταλλεύτηκε ο Λισγάρας και με σουτ ξανασκόραρε και ισοφάρισε. Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ 1-1

31΄Γκοοολ 2-1! Κλειτον ο σκόρερ για τη Ξάνθη. Φοβερό τρίλεπτο για τη Ξάνθη όταν σε σέντρα του Μπαξεβανίδη από δεξιά, η άμυνα του ΟΦΗ δε διώχνεικαι η μπάλα στρώνεται στον Κλέιτον, ο οποίος με σουτ στην κίνηση κάνει το 2-1. Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ 2-1

38΄Κίτρινη κάρτα στον πρωην παίχτη του Πανθρακικού Στάθη για μαρκάρισμα στον Λουσέρο. Η κατοχή της μπάλας είναι πάνω από 70% για τη Ξάνθη.

40′ Σουτ του Κουτσιανικούλη, έξω από την περιοχή, άουτ. Κιτρινη στον Σολτάνι

43΄Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη. Ο Κλέιτον κλέβει την μπάλα, βγάζει στην αντεπίθεση τον Καπετάνο, με τον Λόρια να βγαίνει αρκετά έξω από την περιοχή του, αλλά ο Καπετάνος που τον περνάει δεν σούταρε με δύναμη. Κίτρινη κάρτα στον Λόρια.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ 2-1


46′
Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο

47΄Σέντρα του Λουσέρο από αριστερά, κεφαλιά του Σολτάνι, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

48΄Νεα μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη, με τον Σολτάνι να κάνει την παράλληλη μπαλιά για τον Καπετάνο, ο οποίος κάνει το σουτ, αλλά ο Λόρια αποκρούει

52΄Σέντρα από δεξιά, ο Καπετάνος πιάνει την κεφαλιά, αλλά ο Λόρια μπλόκαρε. Ο μονόλογος της ξάνθης συνεχίζεται.

58΄Ο Ροβίθης για τον ΟΦΗ θα πάρει την θέση του Κουτσιανικούλη

61΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Ξάνθη ότα με τρίπλα ο Κλειτον αποφευγει στον Τριποτσέρη  αλλά το σουτ του, περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι

63΄ Ο Ράνος στην θέση του Σολτάνι

68‘ Ο Σίσιτς στην θέση του Πετρόπουλου. Κίτρινη κάρτα στον Γουάλας

72΄Ο Βασιλακάκης περνάει εκτός και στην θέση του μπαίνει ο Παπαστεργιανός. Στο προηγούμενο λεπτό σε σέντρα του Μπαξεβανίδη, το γυριστό σουτ του Καπετάνου περνάει άουτ.

73΄Ένταση μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, λόγω της σύγκρουσης του Ζαρόπουλου με τον Τζορτζ. Κίτρινη κάρτα στον Τζορτζ για την ένταση που υπήρξε με τους παίκτες της Ξάνθης.

74΄Κίτρινη κάρτα στον Κλέιτον

77΄Δεύτερη κίτρινη κάρτα, δηλαδή κόκκινη στον Τζορτζ πουείχε πολλά νεύρα από τη προηγούμενη φάση

80′ Έχει πεσει ο ρυθμός του αγώνα κάτι που συμφέρει την ομάδα του Λουτσέσκου

81΄Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ, καθώς ο Γουάλας δεν κατάφερε να κόψει τον Ροβίθη που βγήκε απέναντι από τον Ζαρόπουλο, που απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

83΄Κίτρινη και στον Παπαστεργιανό.

88΄Σουτ του Μιλιάζες, η μπάλα κοντράρει και φτάνει στο Ζαρόπουλο. Αποθέωση για τον Κλέιτον που αφήνει την θέση του στον Ρούντι

90΄ Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις του αγώνα από το βοηθό

90+4΄ Τέλος του αγώνα. Μεγάλη νίκη για τη Ξάνθη στα Πηγάδια που κάνει το 3/4 εντός έδρας που ξεφεύγει απο τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, φτάνει τους 12 βαθμούς και αφήνει τον ΟΦΗ στους 10. Ανάσα και για τον Λουτσέσκου, αντίθετα για τον Γκατούζο που γυρναει στη Κρήτη προβληματισμένος από την ομάδα του. Τελικό αποτέλεσμα Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ 2-1.

Η Ξάνθη κερδίζει με 2-1 ανατρέποντας το εις βάρος της σκορ. Το ματς μπορεί να τελείωσε, όμως το ρεπορτάζ τώρα αρχίζει. Μείνετε στο ThrakiSportS για όλο το τρίτο ημίχρονο και πλούσιο φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση των Πηγαδίων…