Εκτός έδρας τεσσάρα της Κ17 του Πανθρακικού στο Βόλο

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ17 του Πανθρακικού στο γήπεδο Καναλίων του Βόλου και νικώντας τη Νίκη Βόλου με 4-2 σε ένα γήπεδο που δεν ήταν και σε πολύ καλή κατάσταση εξαιτίας της βροχής που προηγήθηκε. Με τη νίκη του αυτή ο Πανθρακικός έφτασε τους εννιά βαθμούς σε οχτώ αγώνες, ενώ η Νίκη έμεινε στους τρεις μετά απο επτά ματς.

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα και πάλι επί της νίκης Βόλου (6-1 στην Κομοτηνή) πέτυχε στο γήπεδο καναλίων Βόλου πέτυχε ο Πανθρακικός με 2-4 έπειτα απο εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκε με 0-2, αλλά και στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα όταν μετέτρεψε το 2-2, στο εντυπωσιακό 2-4.

Στο πρώτο ημίχρο ο Πανθρακικός ήταν εντυπωσιακός, στο δεύτερο μόλις λεπτό είχε διπλό δοκάρι, όταν το φάουλ του Χακάν χτύπησε στη δοκό και στην επαναφορά η μπάλα στο σουτ του Σταματιάδη ξαναχτύπησε στο δοκάρι. Ο Πανθρακικός προηγήθηκε στο 16′ με τον Τζατζανά και στο 35′ με τον Σαραντίδη έκανε το 0-2 και έδειξε πως καθάρισε το παιχνίδι., αλλά η Νίκη δεν παράτησε το παιχνίδι…

Στο πρώτο λεπτό της επανάληψης μείωσε σε 1-2 με τον Γλαβίνα και ισιφάρισε σε 2-2 με τον Ματθαίου στο 75′. Ο Πανθρακικός παρά την ψυχρολουσία των 2 τερμάτων αντέδρασε άμεσα και στο 78′ έκανε το 2-3 με τον Κοσμίδη και καθάρισε τον αγώνα γράφοντας το 2-4 με ατομική προσπάθεια του Κυριαλάνη.

Πανθρακικός: Τζελέπης, Καλαιτζίδης (70′ Κοσμίδης), Τζατζανάς, Δαλής, Γκιντίδης, Δελής, Θέμελης (46′ Σαββάκης), Κατσαρός (85′ Οξύνογλου), Κυριαλάνης, Τσιριγώτης (80′ Στοίνοβιτς), Σαραντίδης (85′ Μουζάς)