Δημοσίευμα θέλει τον Άκη Μάντζιο στον πάγκο της Ξάνθης στη θέση του Λουτσέσκου!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Ακούγεται σενάριο τρελό, αλλά καμιά φορά η (ποδοσφαιρική) επικαιρότητα ζηλεύει τους καλύτερους σεναριογράφους. Την ώρα που ο πρώην προπονητής της Ξάνθης Σάκης Τσιώλης φέρεται να είναι από τους βασικούς υποψηφίους για τον πάγκο του Πανθρακικού, στην εφημερίδα Goal του Σαββάτου αναφέρεται ότι ο Άκης Μάντζιος που μόλις πριν τρεις μέρες έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα της Κομοτηνής ενδεχομένως να ακολουθήσει το ακριβώς αντίθετο δρομολόγιο!!

 

Η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί σχετικά με την (μη) παραμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της Ξάνθης σε περίπτωση ανεπιτυχούς αποτελέσματος με τον ΟΦΗ, δημιούργησε και σενάρια προπονητολογίας. Διαβάζουμε λοιπόν στο Goal ότι ο Άκης Μάντζιος είναι φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ξάνθης μαζί με τον (πάντα συνήθη ύποπτο σε αυτές τις περιπτώσεις) Μαρίνο Ουζουνίδη.

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Είναι κοινό μυστικό ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου παίζει τη θέση του στον σημερινό αγώνα της Ξάνθης με τον ΟΦΗ. Σε περίπτωση νέας απώλειας βαθμών θα είναι έκπληξη αν παραμείνει στον πάγκο της Skoda. Ηδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα, όπως για παράδειγμα αυτό του Ακη Μάντζιου ή του παλιού γνώριμου Μαρίνου Ουζουνίδη.

Σαφώς και, αν η Ξάνθη φτάσει στο τρίποντο, θα ανανεωθεί η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Πάντως, οι μετοχές του Ρουμάνου προπονητή στην πατρίδα του παραμένουν ψηλά, καθώς είναι στους υποψηφίους (όχι ως φαβορί) για την τεχνική ηγεσία της Ραπίντ Βουκουρεστίου, που παλεύει να σωθεί, αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έχει διοικητικές ανακατατάξεις.

Ο πρόεδρος, Ντίνου Γκεόργκι, είναι σε συζητήσεις με τον Ιταλό Μπεργκόντι για τη διαδοχή του Μάριαν Ράντα, ο οποίος είναι ανεπιθύμητος. Στη λίστα των μνηστήρων είναι, εκτός από τον Λουτσέσκου, και οι Ρέντιτς, Σουμούντιτσα (είχε περάσει ένα φεγγάρι από την Καβάλα), καθώς ο Μπεργκόντι δεν είναι ζεστός να αναλάβει.