Τρίτος ξένος έφυγε από την Ορεστιάδα! Τον αντικαταστάτη του Μαν αναζητά ο Δεληκώστας…

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Παρελθόν από τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας αποτελεί ο Γκρέγκορι Μαν. Ο Αυστραλός ακραίος και η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου έλυσαν κοινή συναινέση την συνεργασία τους, όπως αποκάλυψε με αποκλειστικό ρεπορτάζ του από την Πέμπτη το Volleyplanet.

 

Σε αυτό αναφέρεται ότι η παρουσία και η καριέρα του Γκρέγκορι Μάν στον ΑΟΟ έμελλε να είναι  αρκετά σύντομη και μικρή. Όπως ακριβώς και η προσφορά του στον σύλλογο του Έβρου που δεν ήταν η αναμενόμενη, αφού η μέχρι τώρα απόδοσή του δεν έπεισε τον Κώστα Δεληκώστα.

Σε ραντεβού που είχε η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας με τον Αυστραλό αποφασίσθηκε να λυθεί η συνεργασία τους και έτσι οι «πράσινοι» αναζητούν τον αντικαταστάτη του προκειμένου να ενισχύσουν την επίθεσή τους και να βελτιώσουν παράλληλα την υποδοχή τους.

Μάλιστα ο Μαν ήδη αναχώρησε από την Ορεστιάδα  παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής για την χώρα των καγκουρό. Υπενθυμίζουμε πως η αποδέσμευση του Γκρέγκορι Μαν είναι η τρίτη, έπειτα από τις αποχωρήσεις των Στάφορντ και Ριάμπουκα για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδα που ήδη άλλαξε τους 3 από τους 4 ξένους που αρχικά επέλεξε.

Ήδη ο Κώστας Δεληκώστας εξετάζει κάποιους παίκτες και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί ο νέος ακραίος της ομάδας. Πάντως, στην επίσημη ιστοσελίδα του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το θέμα.