Νέες εκπλήξεις στις κλήσεις του Ρανιέρι! Κανονικά στην αποστολή της Εθνικής Μάνταλος και Τοροσίδης…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Μια έκπληξη περιλάμβανε η ανακοίνωση της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας για το επίσημο παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε την άλλη Παρασκευή (14/11) αλλά και το φιλικό με τη  Σερβία τέσσερις μέρες μετά (Τρίτη 18/11).

 

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι συμπεριέλαβε στα πλάνα του τον Μιχάλη Μπακάκη, τον δεξιό μπακ της ΑΕΚ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός άσος λαμβάνει κλήση από την Εθνική.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι Κονέ, Γκέκας, αλλά και ο λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, ενώ έμεινε εκτός ο Κώσστας Μήτρογλου.

Κανονικά κλήθηκαν ο ξανθιώτης αμυντικός της Ρόμα Βασίλης Τοροσίδης και ο κομοτηναίος άσος της ΑΕΚ Πέτρος Μάνταλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Ο κ. Ρανιέρι ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που επέλεξε για τους αγώνες με τα Νησιά Φερόε (προκριματικά EURO ’16, 14/11/2014 – «Γ. Καραϊσκάκης) και την Σερβία (φιλικό, 18/11/2014 – «Δημοτικό Περιβολίων»).

Οι διεθνείς στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σωκράτης, Μόρας, Χολέμπας, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας.