ΕΠΣ Θράκης: Το τέλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Αποσύρεται (και) από το πρωτάθλημα ο περσινός πρωταθλητής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μπορεί να ορίστηκε κανονικά από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης τριπλέτα για την εντός έδρας αναμέτρηση του Μεγάλου Αλέξανδρου Ιάσμου με την Δόξα Σώστη, ωστόσο κάθε άλλο παρά πιθανό είναι να διεξαχθεί το παιχνίδι. Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε σκηνές αντίστοιχες με αυτές που ζήσαμε στο κύπελλο, καθώς όλα συγκλίνουν ότι οι περσινοί πρωταθλητές αποσύρονται από το πρωτάθλημα.

 

Το ThrakiSportS έχει επισημάνει ήδη από την έναρξη του πρωταθλήματος το σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσει ο Μέγας Αλέξανδρος να συνεχίσει στο πρωτάθλημα. Επισήμως δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια ενημέρωση, ωστόσο όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός ότι η ιστορική ομάδα του Ιάσμου θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και μάλιστα σε ένα… δημοτικό ντέρμπι, καθώς ο Σώστης έχει ενσωματωθεί πλέον στον Δήμο Ιάσμου.

Η φωτογραφία της εφημερίδας “Περισκόπιο” είναι από το προχθεσινό πρωτοφανές γεγονός, όταν στον αγώνα κυπέλλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου με την Ένωση Ασωμάτων για το κύπελλο κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Ιάσμου μόνο οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας και οι διαιτητές, με αποτέλεσμα να πάρει την πρόκριση στα χαρτιά η Ένωση Ασωμάτων και να αποκλειστεί ο περσινός κάτοχος του τροπαίου…