Πρόταση το παιχνίδι του Άρη με τον Ακροπόταμο να γίνει στο γήπεδο της Ξάνθης

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Το “μπάχαλο” για το γήπεδο που θα διεξαχθεί το Αρης Ακροποτάμου- Άρης συνεχίζεται. Ο Δήμος Καβάλας αρνήθηκε και επίσημα να γίνει το παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη», χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα τη σπορά που γίνεται στο χλοοτάπητα του γηπέδου, ενώ το ίδιο συνέβη για το γήπεδο της Χρυσούπολης. Πρώτο φαβορί πλέον το γήπεδο της Ελευθερούπολης, αν και εκεί αγωνίζεται το Σουφλί, ενώ πριν λίγο ο πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής, πρότεινε ως έδρα το γήπεδο του ΑΟΞ για την διεξαγωγή του αγώνα.

 

Ο πρόεδρος του Ορφέα Ξάνθης Μπάμπης Χατζημεστής πριν από λίγο, μιλώντας στη Θεσσαλονόκη και στο “Ραδιο Μετρόπολις” έριξε τη “βόμβα” προτείνοντας το παλιό γήπεδο της Ξάνθης για τη διεξαγωγή του αγώνα, λέγοντας πως ένα τέτοιο γήπεδο που έχει αγωνιστεί η Λάτσιο, αν και δε χρησιμοποιείται σε μεγάλες κατηγορίες, μπορεί να φιλοξενήσει το συγκεκριμένο αγώνα του Άρη και τους οπαδούς του από τις γύρω περιοχές, σε σχέση με τα γήπεδα της Καβάλας, όπως του Ακροποτάμου ή της Ελευθερούπολης, που δεν πληρούν τις ίδιες προδιαγραφές με αυτό του ΑΟΞ.

Βέβαια την απόφαση για την ημέρα του αγώνα και τον τόπο τέλεσης πρέπει να πάρει η τοπική αστυνομία διεύθυνση και η αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος. 

Πάντως μέχρι στιγμής ένα ενδεχόμενο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, είναι το παιχνίδι να πραγματοποιηθεί στην Ελευθερούπολη, της οποίας το γήπεδο είναι 2000 θέσεων, ενώ ο Δήμος της είναι θετικός, αν και την Κυριακή εκεί αγωνίζεται ο τοπικός Ορφέας με το Σουφλί

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Αστυνομία θα λάβει τη σχετική απόφαση και θα αποφασίσει αν το παιχνίδι θα γίνει Σάββατο ή Δευτέρα.