Photos: Κλικ από τον ευρωπαϊκό αγώνα του Εθνικού στην Ελβετία με την “7epta7” στην φανέλα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Με μεγάλο χορηγό την στοιχηματική εταιρεία “7epta7” αγωνίστηκε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο. Η εβρίτικη ομάδα έχει συμφωνήσει με την (θρακιώτικων συμφερόντων) εταιρεία για τους ευρωπαϊκούς της αγώνες, αφού στους ελληνικούς έχει το Τζόκερ του ΟΠΑΠ. Έτσι, στην Ελβετία αγωνίστηκε με το λογότυπο της “7epta7” να καλύπτει μεγάλο μέρος τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος της φανέλας.

Ενώ ωστόσο θα περίμενε κανείς να φροντίσει το ίδιο το ΤΑΑ Εθνικός να διανείμει κάποιες φωτογραφίες από αυτόν τον αγώνα, ο οποίος δεν είχε ούτε τηλεοπτική ούτε κάποια άλλη δημοσιογραφική κάλυψη καθότι δεν υπήρξε ουδείς Έλληνας απεσταλμένος εκεί, κάτι τέτοιο ουδέποτε έγινε, με αποτέλεσμα ουσιαστικά εκτός του ελλείμματος ενημέρωσης που υπήρξε, τα ωραία χρήματα των όποιων χορηγών θέλησαν να διαφημιστούν στην ευρωπαϊκή προσπάθεια του Εθνικού να έχουν μέχρι στιγμής πάει στον… βρόντο.

Βέβαια, ακολουθεί και επαναληπτικός αγώνας σε δύο εβδομάδες στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”, όπου προφανώς στο κατάμεστο κλειστό ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις της ομάδας και μέσω αυτών να διαφημιστούν οι χορηγοί της ομάδας στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Ωστόσο αυτή η απουσία προβολής έστω κάποιων εικόνων από τον αγώνα της Ελβετίας προκάλεσε αλγεινή εντύπωση.

Το κενό αυτό, πάντως, φροντίζει να καλύψει με αυτήν την ανάρτηση το ThrakiSportS. Δείτε λοιπόν ορισμένα κλικ από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του Εθνικού στην Ελβετία, μέσα από τον φακό της ίδιας της αντιπάλου του Εθνικού αλλά και της τοπικής ελβετικής εφημερίδας “Αrgauer Zeitung”, από τα οποία τουλάχιστον αποδεικνύεται ότι ο Εθνικός ήταν εντάξει στην χορηγική υποχρέωσή του προ την “7epta7” και την διαφήμισε αρκούντως στην Ελβετία…