Europa League: Με Μουνάφο, Ζησόπουλο βασικούς ο Αστέρας υπέκυψε στα “αστέρια” της Τόττεναμ

Ανταπόκριση από την Τρίπολη: Θοδωρής Τσούτσος

– Ισάξιος στάθηκε ο Αστέρας των πρωην παιχτών του Πανθρακικού Ζησόπουλου και Μουνάφο απέναντι στην Τότεναμ, με την ήττα με 2-1 να μην αντικατοπτρίζει την επιθετικότητα των Αρκάδων ιδιώς στο δεύτερο ημίχρονο. Πλεον τα πράγματα δυσκολεύουν αφού η Μπεσίκτας με τα δύο πέναλτι του Ντεμπά Μπα  νίκησε 2-1 στην Πόλη την ουραγό Παρτιζάν  στο άλλο ματς του 3ου ομίλου και έκανε επίσης αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Πιο ορεξάτη μπήκε η Τότεναμ που έλεγχε τον ρυθμό, με τον Αστέρα να χάνει κάποιες ευκαιρίες μετά το 25’, όμως σε ένα δεκάλεπτο φωτιά, οι Άγγλοι πέτυχαν δύο γκολ. Στο 36’ ο Τάουνσεντ άνοιξε το σκορ με πέναλτι, ενώ στο 42’ ο Κέιν έγραψε με κεφαλιά το 0-2. Οι Αρκάδες στο δεύτερο ημίχρονο έχασαν σωρεία ευκαιριών για να σκοράρουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90’ με πέναλτι του Μπαράλες.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Κοσίτσκι, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Τσοκάνης (60’ Μπαντιμπανγκά), Μουνάφο (81’ Γιαννιώτας), Ουσέρο, Μάσα, Ρόλε, Πάρα (84’ Μπαράλες)
ΤΟΤΕΝΑΜ (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Βορμ, Ντάιερ, Ντέιβις, Φερτόνχεν, Φάζιο, Σταμπουλί, Ντεμπελέ, Λαμέλα (46’ Σολδάδο), Τάουσεντ, Έρικσεν (63’ Μέισον), Κέιν (76’ Παουλίνιο)