Με Μπαχαρίδη η προπόνηση του Πανθρακικού! Τρία τα προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο προπονητής της ομάδας Κ20 του Πανθρακικού και πρώην αρχηγός και σημαία της ομάδας Νίκος Μπαχαρίδης ανέλαβε και επισήμως, όπως αναμενόταν, καθήκοντα πρώτου προπονητή στον Πανθρακικό μετά την αποχώρηση του Άκη Μάντζιου. Μάλιστα, ήταν ο άνθρωπος υπό τις οδηγίες του οποίου πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης.

 

Ωστόσο, από τον επίσημο Πανθρακικό δεν ανακοινώνουν επίσημα αν θα είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο με τον Ολυμπιακό, στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής, αφήνοντας ανοιχτή μια μικρή χαραμάδα όχι μόνο να έχει ανακοινωθεί μέχρι τότε ο νέος προπονητής αλλά και ενδεχομένως να καθίσει στο ματς του Καραϊσκάκη.

Ο Νίκος Μπαχαρίδης έχει προσφέρει πολλά χρόνια τις υπηρεσίες του στον Πανθρακικό, ανέβηκε μαζί του από τα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα στην Super League, διετέλεσε μεταξύ άλλων ο προπονητής που ανέβασε τον Έβρο Σουφλίου στην Γ’ Εθνική και πέρυσι άφυγε από εκεί για να αναλάβει χρέη προπονητή στην ομάδα Κ20 του συλλόγου της καρδιάς του.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι οι πονοκέφαλοι δεν είναι και λίγοι για τον Μπαχαρίση. Ιγκόρ και Εμπό δεν πήραν μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη, ενώ απών ήταν ο Οκάτσι που έχει μεταβεί στην Πολωνία για οικογενειακούς λόγους.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού θα συνεχιστεί την Παρασκευή (7/11) όπου έχει προγραμματιστεί μία απογευματινή προπόνηση.