Με Μπαχαρίδη ή Παυλίδη ως υπηρεσιακό προπονητή πάει ο Πανθρακικός στο Καραϊσκάκη

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Αγώνα δρόμου δίνει η διοίκηση του Πανθρακικού στην προσπάθεια να κλείσει προπονητή όσο πιο άμεσα γίνεται. Φιλοδοξία των ανθρώπων της ομάδας είναι το όνομα να έχει ανακοινωθεί μέχρι και τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και ενδεχομένως να βρεθεί στο Καραϊσκάκη, ώστε να δει για πρώτη φορά δια ζώσης τους νέους παίκτες και στην συνέχεια, με δεδομένη την διακοπή του πρωταθλήματος, να έχει δυο εβδομάδες για να εργαστεί με τους παίκτες του.

 

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα, ακόμα και αν κλείσει άμεσα το θέμα του προπονητή, ακόμα και αν αυτό συμβεί σήμερα, το πιθανότερο είναι η ομάδα να πάει με υπηρεσιακό προπονητή στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ώστε να μην χρεωθεί και το όποιο αποτέλεσμα απέναντι στους πρωταθλητές, που εμφανίζονται να ακονίζουν τα μαχαίρια τους μετά το στραβοπάτημα στην Τρίπολη και δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Ποιος θα κάτσει στον πάγκο του Πανθρακικού σε αυτό το παιχνίδι; Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις είτε ο βοηθός προπονητή και άμεσος συνεργάτης του Μάντζιου Σίμος Παυλίδης είτε ο προπονητής της ομάδας Κ20 Νίκος Μπαχαρίδης – είτε ενδεχομένως και οι δύο μαζί…