Έξαλλος ο Τζίμας, αποκάλεσε σφαγέα τον διαιτητή με την Σόνενβερντ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μετά τον Σάκη Μουστακίδη, και ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννης Τζίμας σε δηλώσεις του εμφανίστηκε έξω φρενών με την διαιτησία που αντιμετώπισε στην πρώτη αναμέτρηση για το Challenge Cup ο Εθνικός. Μόνο που αυτός χρησιμοποίησε λιγότερο διπλωματική γλώσσα.

 Τύχαμε σε απελπιστικά απαράδεκτη διαιτησία. Ο άνθρωπος ήταν κυριολεκτικά σφαγέας. Όποτε πήγαινε ο Εθνικός να πλησιάσει και να προσπεράσει την αντίπαλη ομάδα, εφεύρισκε από μόνος του λάθη, παραβάσεις, υπερβάσεις και οτιδήποτε ήταν δυνατόν με αποτέλεσμα να δίνει σε κρίσιμα σημεία πόντους στην αντίπαλο ομάδα. Η εμφάνιση της ομάδας ήταν μέτρια αλλά σε μεγάλο βαθμό οφειλόταν στον εκνευρισμό από τις αποφάσεις του διαιτητή που από το πρώτο σετ και πολύ νωρίς έδειξε τις διαθέσεις του”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τζίμας.

Κατά τα άλλα ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημήτρη Κολιού τόνισε ότι έπαιξαν ρόλο η κόπωση αλλά και οι άσχημες γηπεδικές συνθήκες στην βαριά ήττα της ομάδας του, εξέφρασε όμως την πεποίθηση ότι “με τον μοναδικό μας κόσμο στο πλευρό, που θα είναι κοντά στην ομάδα, θα πετύχουμε την πρόκριση στις 19 Νοεμβρίου, καθώς χάθηκε μεν μια μάχη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χάθηκε ο πόλεμος”.