To “όχι” του Τσιώλη στα Χανιά ξαναφούντωσε τις φήμες…

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Σε μια νέα φάση αναζήτησης του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Σούλη Παπαδόπουλο μπήκε  ο Α.Ο. Χανιά μετά την αρνητική απάντηση από τον Σάκη Τσιώλη.

Ο 55χρονος πρωην προπονητής της Ξάνθης σύμφωνα με τα haniotika-nea, που εξ αρχής ήταν γνωστό ότι η περίπτωσή του εφόσον κατέληγε σε συμφωνία θ’ αποτελούσε έκπληξη μεγατόνων, παρά το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξε γι’ αυτόν ο ΑΟΧ, είπε ότι σε αυτή τη φάση και με την ομάδα σίγουρα να αγωνίζεται στη Φούτμπολ Λιγκ και όχι στη Σούπερ Λιγκ, δεν μπορεί να την αναλάβει κι ως εκ τούτου, το βάρος έχει πέσει αλλού. Το όνομά του ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες για τον πάγκο του Άρη, αλλά και αυτόν του Πανθρακικού, με ορισμένα δημοσιεύματα μάλιστα να κάνουν λόγο για συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας της Κομοτηνής.

Στην Αθήνα οι συναντήσεις συνεχίστηκαν αυτές τις μέρες και μετά το τετ-α-τετ Τζουγκαράκη-Τσιώλη οι οποίοι μάλιστα είχαν την ευκαιρία να φάνε μαζί, ο πρώτος βρέθηκε μέσα στη μέρα με τον συνεργάτη του Νίκο Κατσιγιάννη προκειμένου να εξετάσουν τα νέα δεδομένα και να αποφασίσουν. Το γεγονός ότι ο Τσιώλης έδωσε ήδη την απάντησή του από την Τρίτη, τη στιγμή που είχε δοθεί η εντύπωση ότι θα το έκανε σήμερα, φέρνει τον ΑΟΧ να δείχνει πιο “δραστήριος” σε ό,τι αφορά να δώσει λύση στο ζήτημα και να υπάρξει συμφωνία με το νέο προπονητή, όταν άλλωστε το πρωτάθλημα “τρέχει” και την Κυριακή έπεται ένα νέο παιχνίδι με την Καλλιθέα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Κούτσης, προπονητής που είχε ακουστεί και το καλοκαίρι για τον ΑΟΧ, είναι ελεύθερος αφού έλυσε τη συνεργασία του με τα Ψαχνά και πληροφορίες τον θέλουν να εξετάζεται ή να είναι ανάμεσα στα ονόματα που έχει ξεχωρίσει το δίδυμο Κατσιγιάννη-Τζουγκαράκη, με τα άλλο να είναι αυτό του Ογιος αλλά ενδεχομένως να μην αποκλείεται κάποια έκπληξη. Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενες ώρες αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και, δεν αποκλείεται, ο ΑΟΧ να κατασταλάξει στον αντικαταστάτη του Σούλη…