Σαν ταινία του σινεμά! Ο επόμενος αγώνας του ΓΑΣ Κομοτηνή πήγε στα… «προσεχώς»

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Τελικά, έχει γέλιο αυτή η ιστορία με την περίφημη αφίσα που κυκλοφόρησε το γυναικείο τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή και της αναμέτρησης με την Ένωση Καβάλας, που εμφανιζόταν στην αφίσα να διεξάγεται την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο με τον αγώνα της ανσρικής ομάδας του ΓΑΣ με την Ευρώπη Πευκοχωρίου.

 

Οι φανατικοί αναγνώστες του ThrakiSportS θα θυμούνται αυτήν την αποκάλυψη, που μάλλον  έδειξε ότι τα διάφορα τμήματα του μπασκετικού συλλόγου της Κομοτηνής δεν έχουν και την καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και όσοι δεν θυμούνται, μπορούν να αναζητήσουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ΕΔΩ.

Μετά λοιπόν από εκείνη την αποκάλυψη και με δεδομένο ότι η αφίσα είχε κυκλοφορήσει σε κεντρικά σημεία της πόλης της Κομοτηνής, είχαμε το εξής πρωτοφανές. Καλύφθηκε η ημερομηνία και η ώρα του αγώνα και στην θέση τους κολλήθηκε η λέξη “προσεχώς”, θυμίζοντας τις αφίσες για τις επικείμενες ταινίες στα σινεμά.

Μόλις την περασμένη Δευτέρα ορίστηκε τελικά από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ ο αγώνας, που αρχικά είχε ανακοινωθεί για τις πέντε το απόγευμα, να πάει την ίδια μέρα στο ίδιο γήπεδο αλλά στις δώδεκα το μεσημέρι. Έτσι αποφεύχθηκε το αρχικό παράδοξο την ίδια μέρα και ώρα να πρέπει στο κλειστό γυμναστήριο της Κομοτηνής να εμφανιστούν τέσσερις ομάδες για το τζάμπολ!!!

Ωστόσο πριν σπεύσουν οι άνθρωποι της γυναικείας ομάδας του ΓΑΣ να ξεκολλήσουν τα “προσεχώς” και να βάλουν την νέα ώρα του αγώνα, αξίζει να σημειωθεί ότι με έγγραφό της προς την ΕΚΑΣΑΜΑΘ την Τετάρτη η Ένωση Καβάλας ανακοίνωσε πως δεν θα κατέβει τελικά στο πρωτάθλημα και έτσι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν θα οριστεί και θα τον κερδίσει στα χαρτιά ο ΓΑΣ Κομοτηνή με 20-0!

Κατά συνέπεια, το “προσεχώς” έγινε πράξη. Αγώνα δεν έχει αυτήν την Κυριακή στην πρεμιέρα το γυναικείο τμήμα του ΓΑΣ Κομοτηνή. Πράγματι, η πρεμιέρα του, πήγε στα… “προσεχώς”…