Μια εβδομάδα μετά την στήριξη ήρθε το διαζύγιο! Τέλος ο Μάντζιος από τον Πανθρακικό…

Μέσα από κοινή συνέντευξη Τύπου του Άκη Μάντζιου με τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Τζελέπη, παρόντος και του μεγαλομετόχου Τάσου Καραολάνη, ανακοινώθηκε το τέλος της συνεργασίας του γνωστού προπονητή με τον Πανθρακικό.


Ήταν η κατάληξη σε μια φημολογία που όπως αποδεικνύεται είχε πέρα για πέρα βάση, έτερον εκάτερον αν μόλις μια εβδομάδα πριν η διοίκηση της ΠΑΕ είχε σπεύσει να εκδώσει σε έντονο ύφος ανακοίνωση στήριξης στον προπονητή καταγγέλλοντας τα «κακά» μέσα ενημέρωσης.

Η κοινή συνέντευξη Τύπου, κάτι που είναι αλήθεια πως δεν συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δείχνει προς τα έξω ότι το διαζύγιο εκδόθηκε σε φιλικό κλίμα. Άλλωστε δύο φορές την τελευταία εβδομάδα ο Άκης Μάντζιος είχε επισημάνει ότι δεν κολλάει σε συμβόλαια και ότι «ό,τι είναι να γίνει για το καλό του Πανθρακικού, θα γίνει».

Μάλιστα, οι δηλώσεις αυτές είχαν γίνει μετά την ανακοίνωση στήριξης, στην οποία η ΠΑΕ καλούσε τους δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης «να μην εκτίθενται» αλλά από την οποία τελικά μόνη εκτεθειμένη βγαίνει στα μάτια του κόσμου η ίδια η διοίκηση της ΠΑΕ που αναγκάστηκε σε οκτώ ημέρες να διαψεύσει τον εαυτό της.

Όπως έγινε γνωστό στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου, στο ματς με τον Ολυμπιακό θα υπάρχει υπηρεσιακός προπονητής και μέχρι τότε θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για τον αντικαταστάτη του Μάντζιου στο πάγκο της ομάδας.

Πολλά τα ονόματα που ακούγονται, με το επικρατέστερο τις τελευταίες ώρες να αφορά τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον πρώην τερματοφύλακα του προσεχούς αντιπάλου της ομάδας στο πρωτάθλημα Ολυμπιακού, ωστόσο σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλήρες ρεπορτάζ για όσα ακούστηκαν και εξακολουθούν να ακούγονται αναφορικά με το θέμα της διαδοχής.

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες τις τελευταίες ώρες με τις δύο πλευρές να φτάνουν στη συμφωνία για την έκδοση του (πολιτισμένου) διαζυγίου μάλλον αργά το βράδυ της Τρίτης ή το πρωί της Τετάρτης, όπως υποδεικνύει το γεγονός ότι η ενημέρωση για την έκτακτη συνέντευξη Τύπου εστάλη στα e-mails των διαπιστευμένων συντακτών μόλις μια ώρα πριν την πραγματοποίησή της!!!

Τεχνικά προβλήματα δεν επέτρεψαν στο ThrakiSportS να βρίσκεται στον αέρα το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο έστω και μέσω facebook οι πιστοί φίλοι αναγνώστες που έχουν φροντίσει να κάνουν like στην ιστοσελίδα μας, είχαν πρώτοι από όλους άμεση ενημέρωση για όλες αυτές τις εξελίξεις….