Η ήττα από τον Εθνικό έφερε την απόλυση Κλαρούδα από τον Παμβοχαϊκό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής 

–  O Εθνικός Αλεξανδρούπολης στάθηκε η αιτία (ή ίσως η αφορμή) για να έχουμε με την συμπλήρωση της 2ης αγωνιστικής την πρώτη αλλαγή προπονητή στη Volley League. Ο Γιώργος Κλαρούδας είναι ο πρώτος που απομακρύνθηκε από ομάδα της Α1 Aνδρών.

 

Ο άνθρωπος που κλήθηκε πέρσι να σώσει τον Παμβοχαϊκό από τα πλέι άουτ (ήταν ο τρίτος τεχνικός στη σεζόν) δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Βραχατίου πληρώνοντας τις δύο ήττες και κυρίως τις κακές εμφανίσεις με τους δύο φιναλίστ του περσινού πρωταθλήματος, αρχικά τον Ολυμπιακό και την περασμένη Κυριακή τον Εθνικό.

Αν και αρχικά είχε δημιουργηθεί η αίσθηση ότι ο Παμβοχαϊκός ετοιμάζει αλλαγές ξένων παικτών και δη του Τσουκ και του Στεφάνοβιτς, τελικά, όπως συνηθίζεται αποχώρισε ο ένας καθώς αποφασίστηκε να φύγει ο Κλαρούδας. «Με ενόχλησε που η διοίκηση του Παμβοχαϊκού βρήκε τόσο αβίαστα τον φταίχτη για τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από τις ομάδες του περσινού τελικού. Με πειράζει ο τρόπος που αποχωρώ, αλλά εύχομαι η αλλαγή να βοηθήσει την ομάδα και να μπορέσει να πάει καλά για να δικαιωθώ για τις επιλογές μου και τη δουλειά που έχουμε κάνει. Ο Τσουκ είχε κασέ 600.000 δολάρια στην Ιαπωνία και πίστευα ότι ήταν ευκαιρία που ήρθε στην ομάδα. Δυστυχώς με απογοήτευσε αλλά ελπίζω τώρα που έφυγα να παίξει καλύτερα και να προσφέρει αυτό που χρειάζεται ο Παμβοχαϊκός. Mε τη διοίκηση του Παμβοχαϊκού χωρίζουμε σαν φίλοι», δήλωσε στο ραδιόφωνο του Sentra.

Ο Παμβοχαϊκός πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτος υποψήφιος είναι ο Γερμανός Μάρτινες Μέρτενς (έχει πάρει πρωτάθλημα στην Ρουμανία με την Ζαλάου όπου είχε παίκτη τον Νέμεθ). Πιο πριν ακούστηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών Σωτήρης Δρίκος, αλλά όπως έγινε γνωστό απέρριψε την πρόταση της διοίκησης του Βραχατίου λόγω της επικείμενης συμμετοχής της Εθνικής Ομάδας στο World League.