ΕΠΣ Θράκης: Ταπείνωση Ιάσμου στο Κύπελλο! Αποκλείστηκε γιατί… δεν κατέβηκε να αγωνιστεί

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Εκτός συνέχειας του κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης έμεινε ο περσινός πρωταθλητής και κυπελλούχος Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, και μάλιστα με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο. Δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ένωση Αμαξάδων, που είχε προγραμματιστεί στις τρεις το μεσημέρι στο γήπεδό του.

 

Οι διαιτητές ήταν στην θέση τους, η φιλοξενούμενη ομάδα επίσης, αλλά ο Μέγας Αλέξανδρος όχι. Τα προβλήματα είναι πολλά, το ThrakiSportS τα έχει αναφέρει διεξοδικά σε προηγούμενες αναρτήσεις, ο κόμπος προφανώς πλέον έφτασε στο χτένι και έτσι είχαμε το απόγευμα της Τετάρτης αυτές τις εξελίξεις.

Η μη κάθοδος σημαίνει ότι χάνει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 και αποκλείεται από την συνέχεια του θεσμού. Κατά συνέπεια η κάτοχος του τροπαίου δεν θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει τα κεκτημένα. Επίσης, από τον Ίασμο θα πρέπει βάσει κανονισμού να αφαιρεθούν δύο βαθμοί από το πρωτάθλημα, αλλά αυτό είναι το τελευταίο, καθώς οι εξελίξεις αυτές μάλλον δείχνουν ότι αποσύρεται και από αυτό.

Όσο για την Ένωση Αμαξάδων που πήρε στα χαρτιά το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού, θα παίξει στις 19 Νοεμβρίου με την Νέα Καλλίστη για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης.