ΕΠΣ Έβρου: Με… τριάρα άνοιξε η αυλαία 5ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

– Με τον αγώνα της Ομόνοια Λυκόφης με τον ΣΑΟΣ Σαμοθράκης στο γήπεδο Λυκόφης άνοιξε η αυλαία για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος του Νοτίου Ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, ο οποίος διεξήχθη μεσοβδόμαδα για τους γνωστούς συγκοινωνιακούς λόγους. Η Λυκόφη επικράτησε άνετα με 3-0 δείχνοντας την ανωτερότητά της και εκμεταλλεύομενη την κούραση των παιχτών του ΣΑΟΣ.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολύ σκληρές μονομαχίες, όπου ξεχώρισαν μόνο οι τραυματισμοί των Ευθυμιόπουλου και Τσαγκαλίδη που μεταφέρθηκαν στο Σουφλί για εξετάσεις .

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λυκόφη μπήκε δυνατά, άνοιξε το σκορ στο 60΄με τον  Δεμιράκο. Το 2-0  έκανε ο Κουτσούλας στο 75΄με δυνατό σουτ  και στο 85′ πάλι ο  Κουτσούλας έκανε το τελικό 3-0.

Ομόνοια Λυκόφης (Χατνάκης): Μπόγλου,Σισμάνης,Παπαναστασίου,Τσορμπατζίδης,Κουτσούλας,Ευθυμιόπουλος (30’΄Καραγιάννης), Δεμιράκος,Πίτσικος, Λειβαδίτης, Τραγιανός, Ράλλης
ΣΑΟΣ Σαμοθράκης (Βάβαλος): Στεργίου,Γεωργιάδηςν (72’Γιαραμάνης),Χανός, Μαυρομάτης,Βραχιώλιας,Τσαγκαλίδης (30’΄Γιακείμης), Τσακπινίδης, Ράμναλης,Ναλμπάντης, Μαρίτσας,Κουτράκης

Έτσι μετά της νίκη της Λυκόφης με 3-0 η βαθμολογία διαμoρφώθηκε ως εξής:
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 4 ΑΓΩΝΕΣ):
1.  Καππαδοκία 10
2.  Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 9
-.  Ενωση Ανθειας Αρίστεινου 9
4. Ομόνοια Λυκόφης 9* 
5. Ποντιακός Αλεξανδρούπολης 7
6. Ατρόμητος Άβαντα 5
-. Νίκη Απαλού 5
8. ΑΛΕΞ 3
9. ΣΑΟΣ 2*
10. Θράκη Φερρών 0

*  Με αστερίσκο Ομόνοια Λυκόφης και ΣΑΟΣ επειδή έχουν αγώνα περισσότερο