Έφυγε από την κοινή συνέντευξη ο Τζελέπης πριν τελειώσει τις δηλώσεις του ο Μάντζιος!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Έχουν περάσει αρκετές ώρες πλέον από την συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός για να ανακοινώσει το τέλος της συνεργασίας της με τον Άκη Μάντζιο. Ενώ ωστόσο είχε ανακοινωθεί ότι σε αυτήν θα μετέχουν ο προπονητής και ο πρόεδρος Δημήτρης Τζελέπης, αφενός στην παρέα προστέθηκε και ο μεγαλομέτοχος Τάσος Καραολάνης, αφετέρου με την ολοκλήρωση των δηλώσεων δεν βρισκόταν στο τραπέζι ο πρόεδρος της ομάδας (ένας από τους δύο δηλαδή που επισήμως παραχωρούσαν την κοινή συνέντευξη Τύπου)!

Προς έκπληξη όλων, λίγα δευτερόλεπτα αφότου ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος, ο Δημήτρης Τζελέπης σηκώθηκε από την καρέκλα του και… αποχώρησε. Στη συνέχεια έμεινε στο πίσω μέρος της αίθουσας Τύπου του ΔΑΚ Κομοτηνής, μέχρι και να ολοκληρωθούν οι δηλώσεις του Μάντζιου και να κλείσουν οι κάμερες, οπότε και αποχώρησε.

Μάλιστα, επειδή το περιστατικό έγινε μπροστά στις κάμερες την ώρα που μιλούσε ο εμφανώς συγκινημένος Μάντζιος, το αποτέλεσμα ήταν να χρειαστεί να πέσει… αρκετό μοντάζ στα τηλεοπτικά κανάλια ώστε να καλυφθούν με άλλα πλάνα τα συγκεκριμένα σημεία που ο πρόεδρος σηκώνεται και φεύγει, περνώντας μπροστά και από τις κάμερες…