Συνεργασία με τον κορυφαίο ποδηλάτη Γιάννη Ταμουρίδη ανακοίνωσε ο Θράκας Ιππέας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ειδικός σύμβουλος σε θέματα οργάνωσης ανάπτυξης και προπονητικής του ποδηλατικού συλλόγου Κομοτηνής Θράκας Ιππέας ανέλαβε ο πλέον εμβληματικός αθλητής της ελληνικής ποδηλασίας Γιάννης Ταμουρίδης.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τα χρώματα της Ελλάδος και 39 φορές πρωταθλητής Ελλάδος, ανάμεσα σε αρκετές προτάσεις συνεργασίας που είχε, επέλεξε τον Θράκα διότι όπως είπε στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του το βράδυ του Σαββάτου, διαπίστωσε πως οι στόχοι του ταυτίζονται με αυτούς του συλλόγου, και αφορούν την υγιή ανάπτυξη της αθλητικής ποδηλασίας και την ανάδειξη ποδηλατών που θα έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν τίτλους και μετάλλια.

Παράλληλα, η πλούσια δραστηριοποίηση του συλλόγου στον ενάμισι μόλις χρόνο επαναλειτουργίας του, που όπως δήλωσε τον εντυπωσίασε, επέδρασε καταλυτικά ώστε να αποφασίσει να πει το «ναι» στην πρόταση συνεργασίας. Στην οικογένεια του «Θράκα Ιππέα» Κομοτηνής, τον Γ. Ταμουρίδη, υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Κυριάκος Γκογκότσης. Άμεσος συνεργάτης του Γ’ Ταμουρίδη θα είναι ο Θανάσης Σκαπαριώτης.

Ο Γιάννης Ταμουρίδης ανήκει στην επαγγελματική ομάδα του ΠΑΟΚ (SP TABLEWARE) και μεταξύ άλλων έχει αναδειχθεί κυπελλούχος κόσμου στην πίστα την σεζόν 2009-2010, έχει επτά μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα πίστας από το 2005 ως και το 2009 ενώ έχει σπάσει και δέκα φορές σε διάφορα αγωνίσματα το πανελλήνιο ρεκόρ.  Δείτε βίντεο και φωτογραφίες στο αναλυτικό ρεπορταζ του inkomotini με ενα κλικ ΕΔΩ.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/e__YDScI8YA?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]