Προβλήματα για Μάντζιο εντός και εκτός γηπέδου! Τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Άκης Μάντζιος έχει τρία προβλήματα να λύσει ενόψει του εκτός έδρας ματς του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό. Εκτός των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και την άσχημη ψυχολογία των παιχτών και πρέπει να βρει τρόπους να ανατρέψει την άσχημη κατάσταση για αυτόν αλλά και την ομάδα πριν είναι αργά.

Ο Πανθρακικός πηγαίνει στον Πειραιά την ερχόμενη βδομάδα με την ψυχολογία στο ναδήρ, σε ένα παιχνίδι που λογικά δεν ελπίζει πολλά. Ο έλληνας τεχνικός που πλέον η θέση του κρίνεται επισφαλής, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τον Τζάνη να νιώθει έντονες ενοχλήσεις στο δικέφαλο, τον Ιγκόρ να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τον Κάσες που πονάει ο αστράγαλος του είναι αμφίβολοι, αλλά όπως λένε στην Κομοτηνή θα προλάβουν το ματς.

Στο μεταξύ, στην διάθεση των φιλάθλων τίθενται από Τετάρτη τα εισιτήρια της αναμέτρησης της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη». Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας πως από αύριο Τετάρτη (05/11) θα τεθούν στη διάθεσή τους τα εισιτήρια του αγώνα της Κυριακής με τον Πανθρακικό στο «Καραϊσκάκη» για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ενημέρωση αναφέρει:
«H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 10ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League ΟΠΑΠ απέναντι στον ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Κυριακή 9/11/2014 και ώρα 15:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Τετάρτη 5/11 έως την Παρασκευή 7/11, με ώρες διάθεσης 10:00-18:00, το Σάββατο (10.00 – 15.00) και την Κυριακή από τις 10.00 έως την έναρξη του αγώνα.
Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω Internet (www.olympiacos.org) από την Τετάρτη 5/11 από τις 10:00 έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται ή με την λειτουργία Print@home (παραλαβή των εισιτηρίων στο email) ή από τα εκδοτήρια του σταδίου “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ”, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, της «κάρτας φιλάθλου Ολυμπιακού» και του επιβεβαιωτικού email συναλλαγής, με τις ανωτέρω ώρες λειτουργίας.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 45€, 70€ (VIP) & 100€ (VVIP).
Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τα παιχνίδια της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» που ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10 € ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.
Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).
Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.osfp.gr )