Το pregame του αγώνα Σόνενβερντ – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (21:00, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Στην Ελβετία ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, αντιμετωπίζει απόψε (4/11, Ώρα 21:00, ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS) την Ελβετική TV Σόνενβερντ στα πλαίσια του Challenge Cup.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Βίτεν, μια πόλη που βρίσκεται κοντά στην Ζυρίχη. Η αποστολή ταξίδεψε χωρίς προβλήματα με το ηθικό στα ύψη, καθώς ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, ενώ η ομάδα έχει και πολύ καλή ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Παμβοχαΐκού με 3-0 μιας και μετράει ισάριθμες επιτυχίες στις δύο  πρώτες αγωνιστικές της Volley League.

Όσον αφορά τους Ελβετούς της TV Σόνενβερτ προέρχονται επίσης από νίκη στο πρωτάθλημα, αφού κέρδισαν το Σάββατο εκτός έδρας την VBC Ραϊφέσεν με 3-1 σετ. Σε 3 αγώνες η Σόνενβερτ έχει 6 βαθμούς, ενώ αήττητες προχωρούν Ντράγκονς Λουγκάνο και Λοζάνη που έκαναν το 3Χ3 και είναι στην πρώτη θέση.

Την αναμέτρηση με τον Εθνικό την χαρακτηρίζουν ως “πρόκληση” και το πρώτο “χάιλάιτ” της χρονιάς και ζητούν από τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στην Sportzentrum Burkertsmatt, ώστε να βάλει τις βάσεις για είσοδο στους 16 του Challenge Cup. Μάλιστα για τον λόγο αυτό έχουν εκδώσει νεανικά και ομαδικά εισιτήρια, με το ακριβότερο να φτάνει τα 15 ελβετικά φράγκα.