Πανευτυχείς γονείς η Βούλα Παπαχρήστου και ο Λάζαρος Χαριτωνίδης!!!

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Ύστερα από μια πολύ όμορφη εγκυμοσύνη που φρόντισε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η αθλήτρια του τριπλούν Βούλα Παπαχρήστου έφερε την Κυριακή στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με το οποίο ολοκληρώνεται η ευτυχία της στο πλευρό του θρακιώτη ποδοσφαιριστή της Δόξας Δράμας Λάζαρου Χαριτωνίδη.

 

Η μικρή γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και τόσο αυτή όσο και η πανέμορφη μαμά της χαίρουν άκρας υγείας. Στο πλευρό τους βρίσκεται φυσικά ο Λάζαρος, που έσπευσε στην Αθήνα μετά από ένα μεγάλο διπλό που πήρε με την ομάδα του, την Δόξα Δράμας, μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης επί του Άρη Θεσσαλονίκης.

Η κοράκλα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ζύγιζε πάνω από τρία κιλά. Ο Λάζαρος την γνώρισε λίγες ώρες μετά την γέννησή της και το πρωί της Δευτέρας ανέβασε στο facebook την φωτογραφία με το πατουσάκι της μικρής και το καλωσόρισμα: “Welcome my little princess” έγραψε μαζί με κάμποσες καρδούλες και τα likes άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Δύο εβδομάδες πριν την γέννηση της μικρής, η Βούλα Παπαχρήστου και ο Λάζαρος Χαριτωνίδης είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου. Το μυστήριο τελέστηκε, επίσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στις 16 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Αχαρνών. Πλέον κρατούν στα χέρια τους και τον καρπό του έρωτά τους. Και όπως είναι φυσιολογικό, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!!!