ΕΠΣ Θράκης: Εξελίξεις στο Κόσμιο! Τέλος ο Νάντσος, επιστρέφει ο Αϊβάζης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Όπως όλα δείχνουν ο Σάββας Αϊβάζης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ Κοσμίου μετά από ένα χρόνο στη θέση του αντικαταστάτη του στον πάγκο Σίμου Νάντσου. Ο τελευταίες είναι με επίσημη ανακοίνωση παρελθόν από την ομάδα, αφού η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία με τον έμπειρο τεχνικό, ώστε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου να ανάκάμψει κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας.  

 

Η διοίκηση της ομάδας με ένα δελτίο τύπου ανακοίνωσε:  “Το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Σίμο Νάντσο και τον ευχαριστεί για την πολύτιμη βοήθεια του που πρόσφερε στον σύλλογο και του εύχεται κάθε προσωπική αλλά και επαγγελματική επιτυχία”.

Ωστόσο η διοίκηση δεν έχασε χρόνο και στράφηκε σε έναν παλιό της γνώριμο που μάλιστα ήταν και ο επί επτά χρόνια προηγούμενος προπονητής πριν τον Νάντσο.

Όπως αναφέρει το rodopisports, σα να μη πέρασε μια μέρα από την στιγμή που ο Σάββας Αιβάζης έφυγε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ  Κοσμίου πριν από έναν χρόνο περίπου. Ήταν άμεση ανάγκη για τον σύλλογο μετά από την απομάκρυνση του κ. Νάντσου από τον πάγκο της ομάδας να αντικατασταθεί με κάποιον που γνωρίζει άριστα το κομμάτι που ονομάζεται ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά και την ομάδα. Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος εκτός  από τον Αιβάζη για να καθίσει στο τιμόνι του Κοσμίο αυτή την δεδομένη στιγμή.

 Τα ονόματα ου ΠΑΟΚ Κοσμίου και του Σάββα Αϊβάζη έχουν συνδεθεί με την πολυετή συνεργασία τους αλλά και με την μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου στην ιστορία του. Τότε που πριν από δυο χρόνια  ο ΠΑΟΚ κατάφερε με τον Αϊβάζη προπονητή να παραμείνει στην Δ’ Εθνική και συνάμα να ανέβει στην Γ’ Κατηγορία.