ΕΣΠΕΘΡ: Όσα έγιναν στο ντέρμπι του Β. Έβρου Ορεστιάδα – Νέα Βύσσα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Δημήτρης Μηλίκας

–  Η Νέα Βύσσα ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι του Βορείου Έβρου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος γυναικών της Β’ Εθνικής που διοργανώνει η ΕΣΠΕΘΡ, αφού κέρδισε μέσα στο κλειστό “Νίκος Σαμαράς” το γυναικείο τμήμα του ΑΟ Ορεστιάδας με 3-1 σετ. Ωστόσο οι πράσινες έχουν πολλά παράπονα από τους διαιτητές του αγώνα.

 

Στο πρώτο σετ η ομάδα του κυρίου Πασαλίδη πίεσε την αντίστοιχη του Γ. Σταυρόπουλου με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στο τέλος του σετ πόντο – πόντο και εκεί οριακά κατέληξε  στην πλευρά των φιλοξενούμενων με 25-27. Στο δεύτερο σετ και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά χωρίς να μπορεί καμία να ξεφύγει σε κανένα σημείο του αγώνα  μέχρι να φτάσουμε στο τέλος του σετ όπου οι πράσινες κατάφεραν με το ίδιο νόμισμα, με 27-25, να ισοφαρίσει σε 1-1 σετ.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Βύσσας πάτησε καλύτερα στο παρκέ και έχοντας καλύτερη απόδοση κατάφερε να πάρει το σετ σχετικά εύκολα με 17-25. Το τέταρτο και τελευταίο σετ κατέληξε και αυτό στην ομάδα του Γ. Σταυρόπουλου, μέχρι πέρσι προπονητή στις γυναίκες του ΑΟΟ, με το  22-25 να διαμορφώνει το τελικό 1-3 σετ στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μεγάλα ωστόσο, όπως προαναφέραμε, ήταν τα παράπονα από την διοίκηση των πρασίνων «για την διαιτησία του Βυσσιώτη κυρίου Μαργαριτίδη και πλέον κοιτά με προβληματισμό την συνολική εικόνα των διαιτητών μετά και την πρώτη αγωνιστική της Volley League», όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ομάδα του ΑΟΟ.

Τα σετ: 25-27, 27-25, 17-25, 22-25

Α.Ο. ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Πασαλίδης): Καρδαμανίδου Μ, Ναλιτζή, Πασαλίδου, Φιλιππίδου(Λ), Θεοχαρίδου, Δεβετζή, Σούκου, Γκιώρκα, Καρδαμανίδου Ε, Κωνσταντάρα, Μαυρίδου, Δομπάζη.

Α.Ο. ΝΕΑΣ ΒΥΣΣΑΣ(Σταυρόπουλος):Λιαλιά, Σταυροπούλου, Μπραικίδου, Ξανθοπούλου(Λ), Καργίδου, Χατζησαββιδου, Παπαστεφάνου, Γιαννακουδάκη, Δίγκη, Χαραλιοπούλου, Λυρούδη, Νικολού.