Δηλώσεις Παπάζογλου για το ευρωπαϊκό ματς στην Ελβετία, τη νίκη στο Βραχάτι και την επιστροφή του

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Στην Ελβετία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Εθνικού βρίσκεται ο Γιώργος Παπάζογλου, ένα εικοσιτετράωρο μετά τη νίκη στο Βραχάτι για το πρωτάθλημα στην οποία ήταν κορυφαίος.

 

Ο άσος του Εθνικού σχολίασε τόσο τη νίκη στο Βραχάτι αλλά και την αναμέτρηση με τους ελβετούς: «Η νίκη μας επί του Παμβοχαϊκού κρίθηκε στο μπλοκ. Νικήσαμε σχετικά εύκολα. Ηταν μία καλή νίκη. Θεωρώ πως είναι νίκη έξι πόντων διότι ο Παμβοχαϊκός είναι μια ομάδα που έχει ίδιους στόχου με μας. Σίγουρα αυτή η επιτυχία μας ανεβάζει τη ψυχολογία για τη συνέχεια αλλά και για την αποστολή μας στην Ελβετία. Η Σόνενβέρντ δεν δείχνει μεγαθήριο αλλά δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Πρέπει να πάρουμε νίκη για να έχουμε εύκολο έργο στην έδρα μας».

Ο Γιώργος Παπάζογλου ρωτήθηκε και για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ενώ τον περασμένο Μάιο είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. «Προσωπικά είχα αποφασίσει να σταματήσω αλλά μετά τη συζήτηση που είχα με τη διοίκηση και τον Σάκη Μουστακίδη άλλαξα γνώμη. Ο εφετινός Εθνικός έχει πολλά νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και δύναμη αλλά η εμπειρία είναι βασικός παράγοντας. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και αυτό θα φανεί στο γήπεδο όταν καταφέρουμε και σταθεροποιήσουμε την καλή μας απόδοση».