Β’ Εθνική: Όσα έγιναν στον αγώνα Τιτάνες Παλαμά – ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Αν και έπαιξε καλά για 30 περίπου λεπτά, ο ΓΑΣ Κομοτηνή κατέρευσε στο τελευταίο δεκάλεπτο και ηττήθηκε από τους Τιτάνες Παλαμά με 78-65. Έτσι παρέμεινε η μοναδική ομάδα στον όμιλο που δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Ευρώπη Πευκοχωρίου που βρίσκεται αήττητη στην πρώτη θέση.

Οι Τιτάνες Παλαμά ξεκίνησαν το παιχνίδι με ένα γρήγορο 8-0, όμως ο ΓΑΣ ισορρόπησε γρήγορα το παιχνίδι και κατάφερε να τελειώσει το δεκάλεπτο βρισκόμενος μόλις ένα καλάθι πίσω. Μέχρι τα μισά του δευτέρου δεκαλέπτου οι δύο ομάδες ήταν μαζι στο σκορ, όμως ένα μίνι ξέσπασμα από τους Τιτάνες τους έφεραν να προηγούνται στο ημίχρονο με 36-29.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή μπήκε δυνατά στην τρίτη περίοδο και μείωσε γρήγορα το σκορ, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν μέχρι και 2-3 λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Εκεί με νέο ξέσπασμα οι Τιτάνες ξέφυγαν και έκλεισαν το δεκάλεπτο με 59-51. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες του ΓΑΣ μπήκαν αγχωμένοι και υπέπεσαν σε αρκετά λάθη, κάτι το οποίο εκμεταλεύτηκαν οι Τιτάνες για να φτάσουν στη νίκη με 78-65.

Κορυφαίος των Τιτάνων και του αγώνα ήταν ο Ψαρόπουλος, ενώ από τον ΓΑΣ ο Βελή.

Διαιτητές: Παπαδόπουλος-Παπανικολάου

Τα δεκάλεπτα: 19-17, 36-29 (ημίχρονο), 59-51, 78-65 (τελικό αποτέλεσμα)

ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ (Χαντζιάρας): Ψαρόπουλος 21 (3), Κουτίνας 11, Πανταζής 2, Λίτσο 9 (2), Γεωργαντζάς 8 (2), Τριανταφύλλου 8, Βουργιώτης 2, Μαλτέσιος 13, Κουσιάτζας Κ. 2, Κουσιάτζας Σ., Φούντας 2, Πελίγκος.

ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Λεμονίδης): Πανταζής 1, Σταματέλος, Διαμαντίδης 15 (4), Λεχούδης 8 (2), Ντίνας 4, Μπεκρής 6, Βελή 17 (2), Μαγκώνης 4, Χαλίλ 8, Καλατζής 2.