Το pregame του αγώνα Πανθρακικός – ΟΦΗ (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον ΟΦΗ (17:15, Novasports 2/Thrakisports) στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Super League σε ένα οριακό παιχνίδι για την μετέπειτα πορεία του στο πρωτάθλημα, αφού προέρχεται απο τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες.

Από αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και από θετικές εμφανίσεις στο φινάλε των αγώνων του Κυπέλλου προέρχονται οι δυο «μονομάχοι». Ο Πανθρακικός κατάφερε να πάρει ισοπαλία από τον Ατρόμητο την Τετάρτη και η ψυχολογία του ανέβηκε κάπως μετα τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, ενώ ο ΟΦΗ να νικήσει στις καθυστερήσεις μια ημέρα αργότερα, την Ξάνθη.

Όσο για την τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα, αμφότεροι προέρχονται από ήττες. Ο μεν Πανθρακικός έχασε 3-1 στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ενώ ο ΟΦΗ 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης στην έδρα του. Οι γηπεδούχοι είναι σε δεινή θέση, έχοντας μόλις πέντε βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ είναι στους 9 αλλά θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω.

Δυο ήταν τα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο, οι Χρήστου και Τζάνης. Αμφότεροι τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους, για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν τραυματιστεί στο Αγρίνιο και η συμμετοχή τους, όλη την εβδομάδα, ήταν αμφίβολη. Τελικά όμως όλα καλά, καθώς συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, του Κυριακάτικου αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή έχει ως εξής: Αθανασιάδης, Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Λαδάκης, Μεχία, Εμπόου, Σερφά, Μπαϊκαρά, Κάσες, Ίγκορ, Αράμπα, Τζάνης, Χασομέρης, Πέρεζ, Ντιγκινί, Χρήστου, Τριανταφυλλάκος, Τσουμάνης και Καθάριος.

Τα προβλήματα δε λείπουν για τον Τζενάρο Γκατούζο, καθώς εκτός από τους τραυματίες Περογαμβράκη και Κάλαϊτζιτς, εκτός αποστολής έμεινε και ο Απόνιο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Εκτός πλάνων τέθηκαν και οι Ροβίθης, Φαζός, Μανιδάκης, Φερούζ, Μαραθιανός, Γιαγκιόζης, Δαμιανάκης και Μπολάκης.

Στην αποστολή για την Κομοτηνή μετέχουν οι: Λόρια, Αγριμάκης, Αρτόλα, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Κουτσιανικούλης και Τζορτζ.