Οι δηλώσεις Λουτσέσκου μετά την βαριά ήττα της Skoda στο Αγρίνιο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση της Ξάνθης στο δεύτερο μέρος παρουσιάστηκε ο Ρουμάνος προπονητής της Ξάνθης Ρατζβάν Λουτσέσκου, που μάλιστα τόνισε πως η ομάδα του ήταν τυχεροί που το ημίχρονο έληξε με 2-2 και όχι με άλλο σκορ για την Θρακιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που μπορούμε να πούμε. Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα γιατί έπαιξε πολύ καλά και δεν υπάρχουν σχόλια για τη νίκη τους. Ξεκινήσαμε καλά το ματς αλλά μετά το γκολ που πετύχαμε σταματήσαμε να παίζουμε. Χάσαμε την επιθετικότητα μας, σε κάθε κατάσταση πηγαίναμε πιο αργά στη μπάλα, αφήσαμε τους αντιπάλους να παίξουν πολύ εύκολα ανάμεσα μας και έτσι φυσιολογικά χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ επιθετικός και πρέσαρε πολύ καλά. Κατά τη γνώμη μου ήμασταν πολύ τυχεροί που τελειώσαμε το ημίχρονο στο 2-2. Για το δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχουν σχόλια. Μια καθαρή ήττα για εμάς και μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Παναιτωλικό. Τη διαφορά έκανε η επιθετικότητα γιατί πάντα ήταν πριν από εμάς στη μπάλα. Εμείς αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές».

Απο την πλευρά του ο Μάκης Χάβος δήλωσε: «Είχαμε μιλήσει με τα παιδιά μέσα στην εβδομάδα και είχαμε πει πόσο σημαντικό ήταν το σημερινό παιχνίδι για να πετύχουμε τη δεύτερη σερί νίκη ώστε να φύγει το άγχος. Το δουλέψαμε και αλλάξαμε σύστημα παίζοντας με έναν αμυντικό χαφ γιατί η Ξάνθη είναι πάρα πολύ δυνατή στον άξονα και έχει έναν παίκτη με τρομερή ποιότητα. Νομίζω ότι τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε όλα όσα είπαμε και δουλέψαμε και τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια. 

Η χαρά μου γίνεται μεγαλύτερη για δύο πράγματα. Πρώτον γιατί η ομάδα αρχίζει και αποκτά μέταλλο και είναι σημαντικό γιατί η δεύτερη σεζόν στη Σούπερ Λιγκ είναι η χρονιά της σταθερότητας και από την τρίτη ψάχνεις πολύ καλύτερα πράγματα. Το δεύτερο είναι ότι καταφέραμε και ανατρέψαμε αποτέλεσμα. Τα παιδιά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απόλαυση.  Χάρηκα επίσης διότι χάρηκε και ο κόσμος και αισιοδοξώ για τη συνέχεια το γήπεδο να είναι γεμάτο.Δεν μπορεί στη Β εθνική να είναι το γήπεδο γεμάτο και τώρα αυτό να μην γίνεται. Το μυαλό μας τώρα είναι στο προσεχές ματς με την Κέρκυρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες».