LIVE από το Φώτης Κοσμάς: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου 0-2 (Τελικό)

Μεταδίδει από το Φώτης Κοσμάς ο Κοσμάς Πανταζής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη του θρακιώτικου ντέρμπι ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Έβρο Σουφλίου για  την 5η αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα από το Φώτης Κοσμάς. Μεγάλο ντέρμπι σήμερα στην Αλεξανδρούπολη για την 5η αγωνιστική του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Έβρος Σουφλίου σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη. Ο Εθνικός αν νικήσει σκαρφαλώνει στη βαθμολογία και θα φτάσει τους 9 βαθμούς, ενώ ο Εβρος με νίκη θα οιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον Πανσερραϊκό, ο οποίος χθες έφερε ισοπαλία 1–1 μέσα στον Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ώρα 14:17 Αήττητες παραμένουν και οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός έχει απολογισμό 1 νίκη και 3 ισοπαλίες, έχοντας δώσει δύο εντός έδρας αγώνες όπου κατάφερε να επικρατήσει άνετα με 4-0 του Άρη Ακροποτάμου και να αποσπάσει ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Ώρα 14:21 Αντίθετα ο Έβρος έχει 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, με τις δύο νίκες να τις πετυχαίνει εκτός έδρας, όπου μέχρι στιγμής έχει το απόλυτο.

‘Ωρα 14:27 Εννιά ποδοσφαιριστές του Εθνικού έχουν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Σουφλίου και συγκεκριμένα οι Κατρανίτσας, Τορομανίδης, Θεοδωράκης, Δανίδης, Καμπιώτης και Γκαϊδατζής, που έκαναν το καλοκαίρι το δρομολόγιο Σουφλί-Αλεξανδρούπολη, όπως επίσης και οι Φλώρος, Δαμιανίδης και Δούπας παλαιότερα.

Ώρα 14:32 Την αντίθετη διαδρομή έκαναν οι Λίτσιος, Ματθαίος Αντωνιάδης και Ντόλας. Ο τελευταίος μάλιστα συμμετείχε σε μέρος της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Εθνικού, αγωνίστηκε σε κάποια φιλικά, αλλά επέλεξε να αποδεχτεί την πρόταση του Σουφλίου. Σε τοπικές ομάδες της Αλεξανδρούπολης έχουν αγωνιστεί επίσης κατά καιρούς οι Βογιατζής, Μπινόπουλος, Λαμπερνάκης, Τσαπάνης, Γωνιάδης και Ναθαναηλίδης.

Ώρα 14:36 Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί σε φιλική αναμέτρηση το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να κερδίζει με 1-0 με σκόρερ τον Καραπατσιά.

Ώρα 14:41 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από τον Σύνδεσμο Θράκης, ενώ βοηθοί του είναι οι Καμπερίδης (Καβάλας) και Κρυωνάς (Σερρών).

Ώρα 14:46 Έχουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ουσταμπασίδης): Φυσέκης, Θάνος Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Ελληνίδης, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Αγγελακάκης.

Έβρος Σουφλίου (Αραμπατζής): Γκουτζελάς, Αντωνιάδης, Λαμπερνάκης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Εμρέ, Εφραιμίδης, Κουρέλλας, Κέρι, Τοπούζης.

Ώρα 14:52 Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 5ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Άρης – Δόξα Δράμας, Ακροποτάμου – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εθνικός Αγιονερίου, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Καμπανιακός, Απόλλων Αρναίας – Καστοριά και Θύελλα Φιλώτα – Καβάλα. Για όλες τις αναμετρήσεις θα ενημερώνεστε κατά την διάρκεια του αγώνα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Έβρο Σουφλίου.

Ώρα 14:57 Οι δύο ομάδες κάνουν την εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο. Περίπου 1000 θεατές βρίσκονται στις κερκίδες του Φώτης Κοσμάς. Ανάμεσα σε αυτούς και 100 με 150 φίλοι του Έβρου Σουφλίου.

1′ Έναρξη του αγώνα.

5′ Κίτρινη κάρτα στον Κατρανίτσα για σκληρό φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το φάουλ εκτελεί ο Τσαπάνης, όμως ο Φυσέκης θα αποκρούσει, στην πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού.

20′ Γκολ για τον Έβρο Σουφλίου και 0-1. Ο Κουρέλλας θα βρει με πολύ ωραία μπαλιά τον Τοπούζη, ο οποίος θα νικήσει τον Φυσέκη και θα ανοίξει το σκορ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου 0-1.

30′ Ένταση στον αγωνιστικό χώρο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα που έγινε στον Κουρέλλα, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει κίτρινη κάρτα στους Γκαϊδατζή και Τοπούζη.

35′ Κίτρινη κάρτα στον Θάνο.

40′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Εθνικό με τον Αγγελακάκη. Ο παίκτης του Εθνικού θα πιάσει το σουτ, θα αποκρούσουν οι αμυντικοί του Έβρου πάνω στη γραμμή, η μπάλα πήρε ύψος, ο Αγγελακάκης πήρε την κεφαλιά, όμως ο Γκουτζελάς έδιωξε σε κόρνερ.

41′ Κίτρινη κάρτα στον Εφραιμίδη.

45′ Σουτ του Ελληνίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ. Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων.

45’+1 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Έβρο Σουφλίου να προηγείται μετά από ένα σκληρό παιχνίδι με καλό ρυθμό και τον Εθνικό να ανεβαίνει μετά το γκολ και να πιέζει για την ισοφάριση. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου 0-1.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

51′ Σουτ του Κέρι μέσα από την μεγάλη περιοχή, αποκρούει ο Φυσέκης.

53′ Αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Τορομανίδη περνάει ο Θεοδωράκης.

57′ Σουτ του Θεοδωράκη μέσα από την μεγάλη περιοχή, μπλοκάρει ο Γκουτζελάς.

61′ Διπλή αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου. Στη θέση των Εμρέ και Κέρι περνάνε οι Ναθαναηλίδης και Γωνιάδης.

68′ Γκολ για τον Έβρο Σουφλίου και 0-2. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η μπαλα θα φτάσει στον Λίτσιο που θα νικήσει τον Φυσέκη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου 0-2.

69′ Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό. Αποχωρεί ο Γκαϊδατζής και περνάει στη θέση του ο Καραπατσιάς.

73′ Κίτρινη κάρτα στον Λίτσιο.

76′ Τελευταία αλλαγή για τον Έβρο Σουφλίου. περνάει στον αγωνιστικό χώρο ο ο Ερκάν και αποχωρεί ο Τοπούζης.

83′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Έβρο Σουφλίου. Ο Γωνιάδης θα βγει μόνος απέναντι από τον Φυσέκη, όμως ο τερματοφύλακας του Εθνικού θα αποκρούσει.

84′ Κίτρινη κάρτα στον Αγγελακάκη.

90′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90+3′ Τελευταίο σφύριγμα της λήξης στο Φώτης Κοσμάς, με τον Έβρο Σουφλίου να κερδίζει δίκαια τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και να πιάνει στην κορυφή της βαθμολογίας τον Πανσερραϊκό στους 11 βαθμούς. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Έβρος Σουφλίου 0-2.

Τα τελικά αποτελέσματα στα υπόλοιπα παιχνίδια είναι: Άρης – Δόξα Δράμας 0-1, Άρης Ακροποτάμου – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-1, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εθνικός Αγιονερίου 2-0, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Καμπανιακός 0-1, Απόλλων Αρναίας – Καστοριά 2-0, Θύελλα Φιλώτα – Καβάλα 0-0.

Ακολουθεί ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον Έβρο Σουφλίου.