LIVE από το Αγρίνιο: Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 5-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτολικό και Skoda Ξάνθη από το γήπεδο του Παναιτωλικού. Ο Παναγιώτης Τζαμπαζλής παρακολουθεί το παιχνίδι και μεταδίδει…

 

Καλησπέρα. Σημαντικό παιχνίδι για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναιτολικό και Skoda Ξάνθη, με την Ξάνθη να θέλει την νίκη που θα την ανεβάσει στη βαθμολογία.

Ώρα 16:45 Η Skoda δεν έχει κερδίσει κανένα από τα παιχνίδια που έδωσε τα τελευταία χρόνια σε επίπεδο Super League μέσα στο Αγρίνιο. Μάλιστα δεν έχει πετύχει ούτε τέρμα.

Ώρα 16:50 Μόλις πήραμε τις συνθέσεις των ομάδων

Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Κέβιν, Μπεχαράνο, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Μορένο, Βιγιαφάνιες, Μαρτίνες, Εντζεκουέλε, Φωτάκης.

Skoda Ξάνθη (Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Καπετάνος, Κλέιτον, Λισγάρας, Καρυπίδης.

Ώρα 16:57 Στον πάγκο για τον Παναιτωλικό βρίσκονται οι Στεφανάκος, Κουτρομάνος, Κόρμπος, Άλβες, Καλογέρης, Μήλιος, Παπουτσογιαννόπουλος ενώ για την Skoda Ξάνθη οι Αναστασόπουλος, Μπέρτος, Ομπόντο, Φλίσκας, Γούτας, Ολιβέιρα, Ράνος.

Ώρα 17:06 Διαιτητής του αγώνα είναι ο Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών) με βοηθούς τους Τάτση (Ηπείρου) και Γεωργιάδη (Κοζάνης).

Ώρα 17:12 Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατόν να βρισκόμαστε στο Αγρίνιο και το παιχνίδι το παρακολουθούμε και εμείς από τη Nova.

1′ Έναρξη του αγώνα.

2′ Πρώτη φάση στο παιχνίδι για την Ξάνθη, με τον Κλέιτον να σουτάρει και τον Μπρακάλι να διώχνει σε κόρνερ.

4′ Γκοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά με τον Λουσέρο, η μπάλα θα φτάσει στη μικρή περιοχή και ο Λισγάρας με προβολή θα ανοίξει το σκορ. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 0-1.

7′ Σουτ του Μπαχεράνο, απομακρίνει ο Ζαρόπουλος.

22′ Γκολ για τον Παναιτολικό. Η ομάδα του Αγρινίου ισοφαρίζει με τον Βιγιαφάνιες. Ο κέβιν σέντραρε από τα αριστερά, ο Ζαρόπουλος έδειωξε προς στιγμήν, όμως η μπάλα έφτασε στον Βιγιαάνιες που με πλασέ από κοντά ισοφάρισε. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 1-1.

23′ Μεγάλη διπλή ευκαιρία μέσα σε ένα λεπτό για τον Παναιτωλικό για να προηγηθεί. Αρχικά ο Μορένο σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Ζαρόπουλο να διώχνει. Στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Φωτάκη, ο οποίος σούταρε άουτ.

26′ Μακρινό σουτ του Κάπελ, μπλοκάρει ο Ζαρόπουλος.

30′ Εκτέλεση φάουλ από τον Λουσέρο, μπλοκάρει ο Μπρακάλι.

33′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για την Skoda Ξάνθη. Αποχωρεί ο Παπαστεριανός και περνάει στη θέση του ο Ομπόντο.

34′ Σουτ του Μπεχαράνο, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου.

37′ Αναγκαστική αλλαγή και για τον Παναιτωλικό. Τη θέση του Μορένο παίρνει ο Άλβες.

42′ Κίτρινη κάρτα στον Κλέιτον.

45′ Γκολ για τον Παναιτωλικό. Με την συμπλήρωση 45 λεπτών ο Παναιτωλικός διπλασιάζει τα τερματά του πάλι με τον Βιγιαφάνιες. Μαρτίνες, Μπεχαράνο και Βιγιαφάνιες συνεργάστηκαν υποδειγματικά, με τον Μπεχαράνο να βρίσκει με τακουνάκι τον Βιγιαφάνιες, ο οποίος με συρτό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Ζαρόπουλο. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 2-1.

45′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

45’+3 Γκοοοοοοοοολ για την Ξάνθη. Ο Μπρακάλι θα αποκρούσει το σουτ του Ομπόντο, η μπάλα θα φτάσει στον Καπετάνο που θα σουτάρει, ο Μπρακάλι θα αποκρούσει εξ επαφής και η μπάλα θα φτάσει στον αμαρκάριστο Λουσέρο που δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 2-2.

45’+4 Τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο Αγρίνιο σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με τέσσερα γκολ και δύο αναγκαστικές αλλαγές. Η Ξάνθη μπήκε δυνατά, προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι, όμως στη συνέχει ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και ισοφάρισε σχετικά γρήγορα. Στη συνέχεια η ομάδα του Αγρινίου έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί, κάτι που τελικά το κατάφερε με την συμπλήρωση των πρώτων 45 λεπτών. Όμως η Ξάνθη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε. Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου: Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 2-2.

64′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

53′ Γκολ για τον Παναιτωλικό. Στην πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός παίρνει και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Ο Βιγιαφάνιες σέντραρε από τα δεξιά και ο Εντζεκουέλε αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή δεν θα δυσκολευτεί να νικήσει τον Ζαρόπουλο. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 3-2.

57′ Κίτρινη στον Γοδόι.

59′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Ράνος περνάει στη θέση του Καπετάνου.

60′ Γκολ για τον Παναιτωλικό. Μακρινή εκτέλεση φάουλ από τον Μαρτίνες, η μπάλα θα περάσει από όλους, θα αιφνιδιάσει και τον Ζαρόπουλο και θα καταλήξει στην εστία του. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 4-2.

68′ Τελευταία αλλαγή για την Ξάνθη. Αποχωρεί ο ο Κλέιτον και περνάει στη θέση του ο Ρενάν.

69′ Γκολ για τον Παναιτωλικό. Ο Μάρτινς με ωραία προσπάθεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή, πάσαρε στον Κάπελ και αυτός με πλασέ νίκησε τον Ζαρόπουλο. Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 5-2.

80′ Σέντρα του Βιγιαφάνιες από τα δεξιά, κεφαλιά του Κάπελ, η μπάλα άουτ.

81′ Δεύτερη αλλαγή για τον Παναιτωλικό. Ο Κόρμπος περνάει στη θέση του Μαρτίνες.

82′ Ωραία προσπάθεια του Ράνου, ο Μπρακάλι διώχνει σε κόρνερ.

84′ Σέντρα του Ράνου, προβολή του Σολτάνι, η μπάλα άουτ.

86′ Συρτό σουτ του Φωτάκη η μπάλα άουτ.

86′ Τελευταία αλλαγή και για τον Παναιτωλικό. Αποχωρεί ο Βιγιαφάνες και περνάει στη θέση του ο Μήλιος.

90′ Εκτέλεση φάουλ από τον Φωτάκη, ο Κέβιν θα πιάσει την κεφαλιά, θα διώξει όμως ο Ζαρόπουλος.

90′ Δύο θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90’+1 Κίτρινη κάρτα στον Ρέναν.

90’+2 Τέλος του αγώνα. Βαριά ήττα για την Skoda Ξάνθη από τον Παναιτωλικό, που ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Πολλά προβλήματα στην άμυνα για την Ξάνθη. Τελικό αποτελεσμα: Παναιτωλικός – Skoda Ξάνθη 5-2

Ακολουθεί ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.