Λευκή ισοπαλία η Κ20 του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Δεν τα κατάφερε ο Πανθρακικός στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών Κ20 της Super Leαgue, να καταβάλει την αντίσταση του ισόβαθμού του ΟΦΗ και έμεινε στο 0-0 στο γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου.

Η ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ήταν καλύτερη από αυτή του ΟΦΗ, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των Κρητικών που επέλεξαν να αμυνονται μαζικά και να βγαίνουν στις αντεπιθέσεις. Έτσι με την ισοπαλία του αυτή ο Πανθρακικός, όπως και ο ΟΦΗ έφτασαν τους 9 βαθμούς, με τους Κομοτηναίους να έχουν σε 8 αγώνες εντός έδρας μια νίκη, μια ισοπαλία λαι μια ήττα και συνολικά στο πρωτάθλημα 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο Πανθρακικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 5′ ο Δημητριάδης έδωσε έξοχα στον Γκουτσίδη που έπιασε δυνατό σουτ αλλά έδιωξε από το γάμα της εστίας του σε κόρνερ ο Γιαγκόζης. Στο 15′ ο Χελιδόνης εστειλε τη μπάλια με κεφαλιά άουτ, ενώ στο 40′ ο ίδιος παίχτης έπιασε σουτ που κόντραρε πάνω σε αμυντικούς και έφυγε κόρνερ. Στο 60′ το σουτ του Γκουτσίδη έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 82΄ο ΟΦΗ έχασε μια ευκαιρια όταν ο Μαραθιανός έστειλε τη μπάλα διπλα από το δοκάρι με κεφαλιά. Στο επόμενο λεπ τό ο Λίτσκας πέρασε πολύ ομορφα τους αντιπάλους του, αλλα το σουτ του έφυγε άουτ και ο ίδιος παίχτης στην τελευταία σημαντική ευκαιρία για τους Θρακιώτες έβγαλε ωραία σέντρα στον Πόπτση που είχε περάσει αλλαγή, αλλά το σουτ του τελευταίου απομάκρυναν πρωτα ο Γιαγκόζης και μετά οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Πανθρακικός: Θυμιανίδης, Κούτρας, Μουσβασβίλι, Κουτσουκανίδης  Φραγκούλης, Χελιδόνης, Ψάλτης, Γκουτσίδης,  Μανδηλάς (65′ Πόπτσης), Δημητριάδης  (73′ Θωμάς), Λίτσκας

ΟΦΗ: Γιαγκόζης, Μπολάκης, Τούγλης, Ρουσάκης, Δαμιανάκης, Μπάμπης, Μανιδάκης (85′ Τσομπουκλής), Κοντογιάννης (68′ Χρυστάκης), Μαραθιανός (87′ Κορομηλος), Χίσι, Σακλαμάνης  

Διαιτητής ο Δρακίδη με βοηθούς τους Βασιλείου και Καρακασίδη, του συνδέσμου Θράκης.