ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στο Σώστης – Νέο Σιδηροχώρι

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Σώστη με την γηπεδούχο ομάδα της Δόξας να κερδίζει με 2-1 την συνώνυμή της του Ν. Σιδηροχωρίου και να τριπλασιάζει της φετινες της νίκες.

 Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες μπροστά στις δυο εστίες και τους 50 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο “Νίκος Αρβανιτίδης” ‘οπως ειναι η ονομασία να ανταμειβονται απο το θεαμα.

 Στο 9’σε φαουλ του Καραμπάτζιου μπλοκαρε τη μπάλα ο Βλαδιμιρίδης για το Ν. Σιδηροχώρι. Στο 11’σε σέντρα του Καλοδημίδη έδιωξε ο Μυστριδης. Στο 12’έγινε το 1-0, όταν ο Τέφος έβγαλε ωραία μπαλιά και ο Σεφέρης που πετάχτηκε ξαφνικά στον κενό χώρο, με αψογο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 15′ σε όμορφο σουτ του Μυστρίδη είχαμε την εντυπωσιακή απεκρουση του Αχμετ. Στο  16′ σε καρφωτή κεφαλια του Λεφη, η μπάλα πέρασε μόλις αουτ, ενώ στο 24’σε καλοχτυπημένο κορνερ του Αμοιρόπουλου με υπερενταση έδιωξε σε κορνερ ο Αρηφ Αχμετ. Στο 25′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, όταν ο Τσικλαούρι ανατράπηκε απο τον Μαναλη, αλλά το πεναλτι που εκτέλεσε ο Αμοιρόπουλος έστειλε τη μπάλα στο οριζοντιο δοκάρι. Στο 32′ οι γηπεδουχοι κέρδισαν φαουλ το οποίο εκτελεσε έξοχα ο Φλεγγας και έκανε το 2-0 νικώντας τον Βλαδημηρίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 60′ ο Σουλτανιδης βρεθηκε απέναντι στον Βλαδιμιρίδη αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και το μπλοκαρε ο τερματοφύλακας του Ν. Σιδηροχωρίου. Στο 61′ ο Τσοτρίδης έχασε την ευκαιρία να μειώσει για την ομάδα του, όταν από το σημείο του πέναλτι το σουτ που επιχείρησε, ο Αχμετ το εδιωξε κρατώντας το μηδέν. Στο 67’σε σουτ του Μυστριδη η μπάλα κατέληξε αουτ. Τέλος στο 87΄σε πάσα του Τσικλαουρι, ο Μαύρος με σουτ μειωσε σε 2-1 που ηταν και το τελικό αποτελέσμα, αφού στα τελευταία λεπτά το Ν. Σιδηροχώρι δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση.

 Διαιτητης Κακουλίδης, Λιόντος, Δανδανίδης

Δόξα Σώστη: Αχμετ, Μαναλης, Τέφος, Μαυρόπουλος, Τρεσαλος, Βαγενάς, Σεφέρης (83′ Μπελερης) Φλέγγας, Σουλτανίδης (76′ Κυπαρισούδης), Καραπάτζιος (70′ Βολκαν), Καλοδημηδης

Δόξα Ν.Σιδηροχωρίου: Βλαδημηρίδης, Κυριαζής (66′ Κουμπουτζης), Τουφεξής, Τσιπλακίδης, Μυστρίδης, Παντελίδης (22′ Μαραγκός), Τσοτρίδης, Λεφης, Τσικλαουρι, Αμοιρόπουλος, Μαύρος