Α2 ανδρών: Περίπατος της ΑΕ Κομοτηνής με τη ΓΕ Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Πολύ εύκολη νίκη πέτυχε η ΑΕ Κομοτηνής επί του φαβορί του αγώνα και δυνατής ομάδας της ΓΕΑ με 3-0 σετ, που έχει διαφορετικούς στόχους από την ομάδα της Κομοτηνής.

Έτσι η ΑΕ Κομοτηνης διπλασίασε τις νίκες της στην έδρα της και έφτασε τους 6 βαθμούς σε αντίθεση με τη ΓΕΑ που έμεινε στους 3 βαθμούς σε 3 αγώνες.

Η εξέλιξη των σετ (ΔΕΙΤΕ το LIVE του αγώνα ΕΔΩ):

Στο πρώτο σετ το παιχνίδι στην αρχή του ήταν αμφίρροπο με την Κομοτηνή μπροστά και τη ΓΕΑ να ακολουθεί από κοντά, αλλα το 11-10 γρήγορα έγινε 18-12 με τον Αβερκιάδη σε φοβερή μέρα και το σετ έκλεισε 25-20 σε 21′ λεπτά με καρφί του Δημόπουλου. Στο δεύτερο σετ η ΓΕΑ μπήκε δυνατά, προηγήθηκε 2-4, αλλα με ένα 12-2 σερί η ΑΕΚ έκανε το 14-6  και καθάρισε εύκολο το σετ σε 18′ λεπτά με σκορ 25-12. Στο τρίτο σετ η ΓΕΑ πάλεψε περισσότερο στο παιχνίδι, αλλά πάλι ήταν πίσω στο σκορ όταν το 5-5, έγινε 10-6 και 17-14. Η ΑΕΚ είχε το προβάδισμα με 23-19 και 24-21 αλλα χρειάστηκε 3 ματς μπολ για να πάρει το τρίτο σετ σε 27 λεπτά με 25-23.

Δίκαιη και πολύ εύκολη νίκη για την ΑΕΚ Κομοτηνής απέναντι σε μια ΓΕΑ που εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενομένου. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα που έκανε άσχημη εντύπωση στο κόσμο που παρακολουθούσε τον αγώνα, το γεγονός ότι οι δυο ομάδες φορούσαν κίτρινες στολές, πράγμα που δημιούργησε πηγαδάκια στο ποια ομάδα είναι ο Άρης και ποιά η ΑΕΚ!

Τα σετ: 25-20, 25-12, 25-23.

Στα στατιστικά του αγώνα, ΑΕΚ και η ΓΕΑ είχαν από 6 χαμένα σερβις, 2 άσους η ΑΕΚ με Λαχταρά και Δημόπουλο) ενώ η ΓΕΑ έναν με Καβαρατζή, και 8 μπλοκ η ΑΕΚ έναντι 4 ΓΕΑ.

ΑΕΚ: Καψαλιάρης, Χατζηβλασίου, Αβερκιάδης, Λαχταράς, Δημόπουλος, Χριστόφας (εξάδα), Λέκκος, Παπαδόπουλος, Παπαιωάννου
ΓΕΑ: Δαλδαβερέκης, Αμαριανάκης, Μπουφίδης, Ζλατιλίδης, Κωνσταντινίδης, Αρχοντούλης, Κυριακίδης (εξάδα), Τασάκος, Καβαρατζής, Γατέλας, Φιλιππίδης