ΕΣΠΕΘΡ: Σίφουνας η Νίκη, 3-0 στην πρεμιέρα τη Θύελλα Φερών

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Θρίαμβος της Νίκης στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών απέναντι στη Θύελλα Φερών. Η ομάδα από την Αλεξανδρούπολη βασιζόμενη στις σωστές επιθέσεις της, το δυνατό μπλοκ και τα εξαιρετικά σερβίς επικράτησε εύκολα των Φερών με 3-0 σετ.

Το πρώτο σετ βρήκε την Νίκη προηγούμενη 10-5 της Θύελλας, έχοντας σε πολύ καλή μέρα την ακραία Δεδούση, η οποία τελείωνε άψογα τις επιθέσεις, κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα της σε 20-13, κατακτώντας άνετα το σετ με 25-13, λόγω και της εξαιρετικής εμφάνισης της νεαρής πασαδόρου Κωνσταντινίδου, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως κλήθηκε και στην εθνική παίδων.

Στο δεύτερο σετ οι γηπεδούχες βρέθηκαν μπροστά με 11-7, αυξάνοντας το προβάδισμα απέναντι στις Φέρες στο 20-11, έχοντας ως κορυφαίες τις Νικολαΐδου και Λαμπρίδου στο μπλοκ, καθώς και τις Βενέτη, Καραμπαλή με τα τεχνικά σερβίς που πραγματοποίησαν.

Το τρίτο σετ εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο με τους προπονητές των δύο ομάδων να πραγματοποιούν αρκετές αλλαγές. Η Νίκη προηγήθηκε με 10-3 και 20-6, με τις φιλοξενούμενες να μην μπορούν να αντιδράσουν. Οι παίκτριες του Ιπποκράτη Δήμητσα επικράτησαν με 25-6, έχοντας ως κορυφαίες της Μαρκίδου και Καλογεροπούλου, ενώ ο προπονητής της Θύελλας Σταύρος Καβαρατζής αναμφίβολα έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών κοριτσιών.

Τα σετ: 25-13, 25-11, 25-7

ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Δήμητσας): Χαρισιάδου, Δεδούση, Καλογεροπούλου, Βενέτη, Αργύρη, Νικολαΐδου, Τσιακίρη (λ) / Μαρκίδου, Κωνσταντινίδου, Λαμπρίδου, Καραμπαλή, Λυμπεροπούλου (λ)

ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ (Καβαρατζής): Κουνδουράκη Σ.Μ., Λάλοβιτς, Αλεξάκη, Καπούτση, Γραμματικάκη, Γκιόκα, Κουνδουράκη Β. (λ) / Καραμπεάζη, Λογαρά, Βαφειάδου