LIVE και LIVE STREAMING από την Λας Πάλμας: Οι αγώνες των Κυκλώπων στο Champions Cup

Μεταδίδει ο Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS και σε live streaming τους τρεις αγώνες των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης στην δεύτερη ημέρα διεξαγωγής του Champions Cup, που φιλοξενείται στην Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων της Ισπανίας, στον Ατλαντικό Ωκεανό. Η ελληνική ομάδα αντιμετωπίζει στις 11.00 το πρωί ώρα Ελλάδος την πολωνική Γκάου, στις 14.00 το μεσημέρι την ρωσική Εκατερίνονταρ και στις 17.00 το απόγευμα την κροατική Ντετόβο Ζάγκρεμπ. Ο Λεωνίδας Κάλφας μεταδίδει…

Καλημέρα. Για πολλές ώρες θα είμαστε μαζί, μεταδίδοντας τις εξελίξεις από τους τρεις αγώνες που έχει προγραμματιστεί να δώσουν σήμερα οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης για το Champions Cup, την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση δηλαδή στον χώρο του μπιτς βόλεϊ, κάτι αντίστοιχο με το τσαμπιονς λιγκ του ποδοσφαίρου ή την ευρωλίγκα στο μπάσκετ, με την διαφορά ότι όλη η διοργάνωση φιλοξενείται σε ένα μέρος και αυτό είναι η περιοχή Λας Πάλμας στα Κανάρια.

Ωρα 10:52  Χθες στην πρεμιέρα οι Κύκλωπες ηττήθηκαν από την Παλαμάνο Γκροσέτο της Ιταλίας με 2-1 (14-13, 14-16, 8-6), στον πρώτο αγώνα που άνοιξε το τουρνουά.

Ωρα 10:56  Το πρόγραμμα του Σαββάτου αρχίζει με το ματς των Κυκλώπων με την πολωνική Γκάου, ωστόσο δεν διεξάγεται στο κεντρικό γήπεδο αλλά στο διπλανό και μάλλον ως προς αυτόν τον αγώνα δεν θα έχουμε live streaming.

Ωρα 11:10  Το παιχνίδι που μεταδίδεται αυτήν την στιγμή στο live streaming είναι το άλλο παιχνίδι για τον όμιλο των Κυκλώπων ανάμεσα στην ρωσική Εκατερίνονταρ και την κροατική Ντετόβο Ζάγκρεμπ, τις οποίες θα αντιμετωπίσει επίσης στην διάρκεια της ημέρας η ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Ωρα 11:14  Μην περιμένετε πάντως εύκολα να σας μεταδώσουμε σκορ και λεπτομέρειες, καθώς δεν εμφανίζεται, η εικόνα κολλάει, αλλά όποτε έχουμε πληροφορίες, κυρίως φυσικά για την ομάδα των Κυκλώπων, θα σας τις μεταφέρουμε αμέσως

Ωρα 11:40  Λογικά πρέπει ήδη να έχει ολοκληρωθεί το πρώτο παιχνίδι των Κυκλώπων που είχε σημασία, καθώς μια νίκη θα δώσει το δικαίωμα στους Κύκλωπες να αγωνιστούν και αύριο Κυριακή στους αγώνες κατάταξης.

Ωρα 12:29  Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ηττήθηκαν στο πρώτο του σημερινό παιχνίδι απέναντι στην πολωνική Γκάου στα σουτ άουτ με 6-4. Η διαιτησία έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος καθώς στην τελευταία φάση του δευτέρου σετ δόθηκε δεύτερη αποβολή και κόκκινη κάρτα στον Θεοδώρου. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μείνει η Εβρίτικη ομάδα με μια σβούρα λιγότερο στη διαδικασία των σου άουτ. Από τους Κύκλωπες ξεχώρισαν οι Χαραλαμπίδης, Μάρτιν και Κοτσαμαρίκογλου, χωρίς πάντως να υστερήσει κανείς ιδιαίτερα. Αναμφίβολα οι αποφάσεις των διαιτητών και η έλλειψη εμπειρίας έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την ήττα των Θρακιωτών.

Ωρα 12:58  Πλέον η Εβρίτικη ομάδα στρέφει την προσοχή τους στους δύο πολύ δύσκολους αγώνες που ακολουθούν σήμερα απέναντι στη Ρωσική Εκατερίνονταρ (2.00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος) και κόντρα στην Κροατική Ντετόβο Ζάγκρεπ (5 το απόγευμα ώρα Ελλάδος).

Ωρα 13:41 Ο αγώνας των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης κόντρα στην Ρωσική Εκατερίνονταρ δε μεταδίδεται σε live streaming καθώς διεξάγεται άλλο παιχνίδι παράλληλα στο κεντρικό γήπεδο. Μόλις υπάρξουν πληροφορίες από την Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων για την εξέλιξη του αγώνα, που αρχίζει στις 14:00, αμέσως θα ενημερωθείτε από το ThrakiSportS.

Ωρα 14:02  Λογικά κάπου τώρα πρέπει να ξεκινάει το παιχνίδι της  Εκατερίνονταρ που είναι μέχρι στιγμής αήττητη με τους Κύκλωπες. Άμεση ενημέρωση μόλις έχουμε και εμείς από την Ισπανία.

Ωρα 14:10  Θυμίζουμε ότι τουλάχιστον το τρίτο παιχνίδι της ημέρας για τους Κύκλωπες με τους Κροάτες θα μεταδοθεί σε live streaming, οπότε θα έχουμε καλύτερη ενημέρωση

Ωρα 15:15  Μόλις πληροφορηθήκαμε το αποτέλεσμα. Οι Κύκλωπες γνώρισαν από τους ρώσους, μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, φυσιολογική ήττα με 2-0.

Ωρα 15:27  Μαθαίνουμε περισσότερα στοιχεία. Η Εκατερίνονταρ νίκησε αλλά την κοίταξαν στα μάτια οι Θρακιώτες στο πρώτο τουλάχιστον σετ. Ωστόσο το πήραν οι Ρώσοι και 24-22, στο δεύτερο σετ τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για την Ekaterinodar η οποία κέρδισε με 20-7.

Ωρα 16:20  Το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι για τους Κύκλωπες ξεκινά στις πέντε με αντίπαλο την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ντέτοβο Ζάγκρεμπ. Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων και την Κυριακή 2/11/2014 θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης.

Ωρα 16:25  Τον αγώνα αυτό θα μπορέσετε να παρακολουθήστε και σε live streaming παρακάτω σε αυτήν την ανάρτηση.

Ωρα 16:55  Σε λίγο ξεκινά το τρίτο σημερινό παιχνίδι των Κυκλώπων και τέταρτο συνολικά για την φάση των ομίλων, με την ομάδα του Έβρου να διεκδικεί την πρώτη της νίκη απέναντι στους Κροάτες.

Ωρα 17:17  Τέλος πρώτου σετ στον αγώνα, το πήραν οι Κροάτες. Οι Κύκλωπες ακολούθησαν την Ντέτοβο στο σκορ έως το 14-14, με ένα σερί 0-7 όμως οι Κροάτες διαμόρφωσαν το τελικό 14-21 και έκαναν το 0-1.

Ωρα 17:35   Τέλος του δεύτερου σετ και του αγώνα, με τους πρωταθλητές Ευρώπης να δυσκολεύονται και πάλι και να κερδίζουν στον πόντο 18-19 από τους μαχητικούς Θρακιώτες.

Ωρα 17:47   Τρεις ήττες στα παιχνίδια σήμερα για τους Κύκλωπες, αν και πάλεψαν όλα τα παιχνίδια. Συν η χθεσινή, δυστυχώς τερματίζουν τελευταίοι στον όμιλο, δεν μπαίνουν στην οκτάδα και την Κυριακή θα αγωνιστούν για τις θέσεις 9-10.

Ωρα 17:59  Κάπου εδώ ολοκληρώνεται το live text, αλλά στο live streaming παρακάτω συνεχίζονται οι μεταδόσεις από την παραλία της Λας Πάλμας. Σε επόμενη ανάρτηση θα δείτε αναλυτικό ρεπορτάζ από όλα τα παιχνίδια και φωτογραφίες…

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας. Καλό απόγευμα…