Επαγγελματικό διπλό της Κ20 της Ξάνθης στο Αγρίνιο

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Με το γκολ του Δημητριάδη στο 30ό λεπτό της αναμέτρησης η K20 της Skoda Ξάνθη έφυγε με το “διπλό” από το αθλητικό κέντρο Emileon επικρατώντας με 0-1 επί του Παναιτωλικού.

 

Η ξανθιώτικη ομάδα το Σάββατο το πρωί βρήκε τον τρόπο να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στην συγκομιδή της φτάνοντας τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Στο 70′ ο Τουμαντζίδης δεν βγήκε νικητής στο τετ α τετ για να “τελειώσει” το παιχνίδι ενώ ο Δεμένικος με την βοήθεια του δοκαριού στο 85′, “κράτησε” το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γαβριήλ Τζουανόπουλος με βοηθούς τους Βασιλόπουλο και Ζουλή της ΕΠΣ Αχαΐας. Η φωτογραφία προέρχεται από το agrinio-sports.gr. 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Καράι, Καραλής, Χαντάκιας, Κουτσοποδιώτης (70’ Κοντογιάννης Ι.), Μαργαρίτης, Βασιλάρης, Κωνσταντινόπουλος, Αράπης (65’ Ζαρκάδας), Καμμένος (53’ Μωραΐτης), Βασιλούδης.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Δεμένικος, Ορφανίδης Λ., Ψεμματάς, Προύντζος, Χατζητερζόγλου, Μπουνταγκίδης (65′ Δελής), Δημητριάδης, Φασίδης, Μελισσόπουλος (89′ Πουλουκτσής), Ορφανίδης Π., Λαζαρίδης (60′ Τουμαντζίδης).