Photos: 20 κλικ από την πρεμιέρα των Κυκλώπων στο Champions Cup

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να ξεκινήσουν με το δεξί οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στην πρεμιέρα του Champions Cup που διεξάγεται στην Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων της Ισπανίας. Ηττήθηκαν με 2-1  (14-13, 14-16, 8-6) από τους ιταλούς της Παλαμάνο Γκροσέτο και ουσιαστικά έχασαν την ευκαιρία στην διαδικασία των σουτ άουτ, των πέναλτι δηλαδή, να κατακτήσουν τους πρώτους τους δύο βαθμούς στην διοργάνωση.

 

Η ομάδα από την Θρφάκη εμφανίστηκε αγχωμένη΄και έκανε πολλά λάθη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν κατώτερη από τους αντιπάλους της. Στην δεύτερη περίοδο βρέθηκε να χάνει με 10-0 και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά στα πέναλτι δεν ήταν εύστοχοι οι πρωταθλητές Ελλάδος σε δύο εκτελέσεις και έτσι δεν τα καταφέρανε.

Σε αγώνα που ακολούθησε για το ίδιο όμιλο η ρωσική Εκατερίνονταρ επικράτησε την πορτογαλικής Γκάου με 2-1 και έχει πάρει κεφάλι στην βαθμολογία με 4 βαθμούς καθώς στην συνέχεια κέρδισε με 2-0 και την Παλαμάνο Γκροσέτο. “Οι πορτογάλοι δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο, οι ρώσοι είναι πολύ καλοί και οι κροάτες αποδυναμωμένοι”, μας είπαν τα παιδιά των Κυκλώπων σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους.

Το Σάββατο η ομάδα του Έβρου δίνει τρεις αγώνες με τις συγκεκριμένες ομάδες. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει διαδοχικά την Gaw από την Πορτογαλία (11:00), τη ρώσικη Εκατερίνονταρ (14:00) και την κροάτικη Detono Ζάγκρεμπ (17.00). Το ThrakiSportS με live text και live streaming θα σας ενημερώνει για την παρουσία των Κυκλώπων στην διοργάνωση.

Δείτε όμορφες φωτογραφίες που μας έστειλαν από την πρεμιέρα τους στο Champions Cup…