Μεγάλες θρακιώτικες επιτυχίες στον Διεθνή Αγώνα Ποδηλασίας της Αδριανούπολης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Συνέντευξη Τύπου για τις δράσεις του πραγματοποιεί το βράδυ του Σαββάτου ο Θράκας Ιππέας, σε ώρα ωστόσο που δεν είναι και τόσο βολική (επτά το απόγευμα), καθώς σε εξέλιξη θα βρίσκονται πολλές αθλητικές εκδηλώσεις και αγώνες με αποκορύφωμα ασφαλώς το ντέρμπι της Α2 βόλεϊ ΑΕ Κομοτηνής – ΓΕ Αλεξανδρούπολης.

 

Ωστόσο τα όσα αναμένεται να ειπωθούν εκτιμάται ότι θα έχουν ενδιαφέρον, με δεδομένες και τις πρόσφατες επιτυχίες του συλλόγου που διέπρεψε, όπως και άλλοι θρακιώτες ποδηλάτες, την περασμένη Κυριακή στον Διεθνή Αγώνα Ποδηλασίας της Αδριανούπολης.

Εκεί 1ος στην γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο παίδας Σίμος Γκουλιαμτζης Σίμος, ένας φέρελπις νέος από την Αλεξανδρούπολη που ωστόσο αγωνίστηκε με την φανέλα του Πήγασου Ξάνθης και είχε να αντιμετωπίσει, όπως και όλοι οι συμμετέχοντες στον αγώνα, τις πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή και θερμοκρασία 5 βαθμούς).

Ο Γκουλιαμτζής έκανε ένα πολύ καλό αγώνα αποσπασμένος από το πελοτον τα τελευταία 10 χιλιόμετρα. Πήρε έτσι μια άνετη νίκη δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του στην ποδηλασία.

Τρίτος της γενικής κατάταξης αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Καβουρτζικλης με την φανέλα του Θράκα Ιππέα. Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, ο Θανάσης είναι η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου της Κομοτηνής για την νέα σεζόν

Τέταρτος  στην κατηγορία 40+ τερμάτισε ο Σταύρος Παπαδόπουλος από την Ξάνθη. Πέμπτος στην ίδια κατηγορία ο Αθανάσιος Σκαπαριώτης από τον Θράκα Ιππέα. 

Τέταρτος στην κατηγορία εφήβων ο Απόστολος Γκογκοτσης Απόστολος σε ένα πολύ καλό αγώνα, μιας και προερχόταν μετά από τρίμηνη αποχή λόγου τραυματισμού.

Πολύ καλά πλασαρίσματα για τους Θράκες Ιππείς Γιώργο Κυριαζή, Δήμο Λιανουριδη και Στράτο Ντουρανιδη, “οι οποίοι μπήκαν στο τελικό σπριντ με το πρώτο γκρουπ, μαζί τους και ο Νικηφόρος απο Καβάλα και ο Κώστας από την Ξάνθη”, όπως επισημαίνει ο σύλλογος της Κομοτηνής.