LIVE και LIVE STREAMING από την Λας Πάλμας της Ισπανίας: Παλαμάνο Γκροσέτο (Ιταλία) – Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Μεταδίδει ο Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS και σε live streaming την πρεμιέρα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης στο Champions Cup, που διεξάγεται στην Λας Πάλμας των Καναρίων Νήσων της Ισπανίας, στον Ατλαντικό Ωκεανό. Στον πρώτο αγώνα, με τον οποίο ξεκινά και η διοργάνωση, η θρακιώτικη ομάδα που εκπροσωπεί την χώρα ως πρωταθλήτρια Ελλάδος, αντιμετωπίζει την Παλαμάνο Γκροσέτο από την Ιταλία. Ο Λεωνίδας Κάλφας μεταδίδει…

Καλησπέρα. Πρεμιέρα σήμερα στο τουρνουά των κορυφαίων για το μπιτς χάντμπολ, με την Ελλάδα να έχει συμμετοχή χάρη στους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης – Beach Boys, την ομάδα που το καλοκαίρι κατέκτησε τον τίτλο και απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στην διοργάνωση που φιλοξενείται στα Κανάρια.

Ωρα 13:05  Στις δώδεκα το μεσημέρι τοπική ώρα ξεκινά το παιχνίδι των Κυκλώων με την ισπανική ομάδα, αλλά κόντρα σε όλα όσοι νομίζαμε, η διαφορά μας με εκεί δεν είναι μια ώρα όπως με την υπόλοιπη Ισπανία αλλά δύο. Άρα ξεκινά στις δύο ώρα Ελλάδος.Και θα είναι το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά των κορυφαίων.

Ωρα 13:09  Οι Κύκλωπες εξασφάλισαν συμμετοχή σε αυτό χάρη στον τίτλο που κατέκτησαν το καλοκαίρι, όπου αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος. Παρά τα έξοδα που συνεπάγονταν αυτη η αποστολή, αποφάσισαν να ταξιδέψουν και να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα, παρά την ελάχιστη στήριξη, όπως υποστηρίζουν, από τοπικούς φορείς. 

Ωρα 13:13  Η αποστολή των Κυκλώπων έφτασε αργά το βράδυ της Τετάρτης στα Κανάρια μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι 24 περίπου ωρών. Λεωφορείο από Αλεξανδρούπολη για Κωνσταντινούπολη, αεροπλάνο για Μαδρίτη, από εκεί άλλο αεροπλάνο για την Λας Πάλμας και λεωφορείο μέχρι το σημείο των αγώνων, που βρίσκεται σε μια απίστευτη παραλία πάνω στον Ατλαντικό Ωκεανό.

Ωρα 13:17  Την ομάδα αποτελούν οι εξής αθλητές: Κώστας Θεοδώρου, Λευτέρης Ανδρεάδης, Χρήστος Ξενοπανάγος, Άκης Χαραλαμπίδης, Αλέξανδρος Ξανθόπουλος, Βαγγέλης Αραμπατζής, Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου, Άγγελος Παπαδόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπάκης και ο Γερμανός Μάρτιν Στέντλερ.

Ωρα 13:21  Οι πέντε πρώτοι αγωνίζονται στους Κύκλωπες και στη σάλα, ενώ από τους υπόλοιπους: ο Κοτσαμαρίκογλου αγωνίζεται στη Δράμα, ο Αραμπατζής στον ΠΑΟΚ, ο Παπαδόπουλος στον Αρχέλαο, ο Χαραλαμπάκης έχει πολυετή εμπειρία στο άθλημα του μπιτς χάντμπολ και ο Στένλερ έπαιξε στην Ακρόπολις.

Ωρα 13:28  Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος είκοσι ομάδες, δέκα ανδρών και ισάριθμες γυναικών, από δώδεκα χώρες και συγκεκριμένα από την Ισπανία, την Κροατία, τη Ρωσία, τη Νορβηγία, την Πολωνία, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Πορτογαλία, την Ουγγαρία και την Ελβετία.

Ωρα 13:33  Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με την αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας κόντρα στην ιταλική Pallamano Grosseto, στις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Το Σάββατο, οι Κύκλωπες θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τη Gaw από την Πορτογαλία (11:00), τη ρώσικη Εκατερίνονταρ (14:00) και την κροάτικη Detono Ζάγκρεμπ (17.00), που θεωρείται η κορυφαία ομάδα του τουρνουά.

Ωρα 13:39  Οπως είπαμε, με τον αγώνα της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ξεκινά και η διοργάνωση του Champions Cup και υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη σε live streaming πιο κάτω, σε αυτήν την ανάρτηση. 

Ωρα 13:43  Σε αντίθεση με χθες που υπηρχαν πυκνά μαύρα σύννεφα, σήμερα βλεπουμε ότι είναι ηλιόλουστη η μέρα στην Λας Πάλμας. Αλλά μέχρι στιγμής η εξέδρα που μας δείχνουν οι διοργανωτές ισπανοί είναι άδεια.

Ωρα 13:50  Δέκα λεπτά ακόμα για την έναρξη του τουρνουά

Ωρα 14:00  Ξεκίνησε να υπάρχει πειργραφή σε ισπανικά και αγγλικά στο live streaming και αν καταλαβαίνουμε καλά, θα έχουμε μια μικρή καθυστέρηση αφού θα διεξαχθεί η τελετή έναρξης με την παρουσίαση όλων των ομάδων που συμμετέχουν

Ωρα 14:08  Μαζεύεται πλέον  και κόσμος στο γήπεδο

Ωρα 14:14  Η τελετή έναρξης ξεκινά μες την παρουσίαση των γυναικείων ομάδων πρώτα

Ωρα 14:22 Τελείωσε η παρουσίαση των γυναικών και αρχίζει των ανδρών με πρώτη ομάδα τους Κύκλωπες

Ωρα 14:23  Πλάκα έχει ο ισπανός εκφωνητής, μπερδεύτηκε και τους είπε “κλιπόπες”. 

Ωρα 14:29  Μόλις παρουσιάστηκε και η ιταλική Γκροσέτο, η σημερινή αντίπαλος της ομάδας της Αλεξανδρούπολης στην πρεμιέρα του Champions Cup.

Ωρα 14:38 Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε, αρχίσαν κάτι ομιλίες όμως οπότε εκτιμούμε ότι πάμε μάλλον για έναρξη κατά τις τρεις, με μια ώρα καθυστέρηση δηλαδή, στον αγώνα των Κυκλώπων.

Ωρα 14:41  Σταμάτησε πλέον και η μετάδοση από το live streaming και παίζουν διαφημιστικά σποτάκια για τις Κανάριες Νήσους. Ελπίζουμε να επανέλθει όμως 

Ωρα 14:48  Η γιορτή και τα τραγούδια συνεχίζονται στην άμμο της Λας Πάλμας, τώρα βγήκαν οι τσιρλίντερς για να προσφέρουν θέαμα στο κοινό

Ωρα 14:55  Ξεκινούν προθέρμανση οι Κύκλωπες και η ιταλική Γκροσέτο για την πρεμιέρα του τουρνουά των κορυφαίων, του Champions Cup 2014

Ωρα 15:03  Πάμε για έναρξη, αλλά σε αυτό το σημείο βλέπουμε να κόβεται διαρκώς η σύνδεση και να παγώνει

Ωρα 15:10 Από τα διάσπαρτα πλάνμα που μας έρχονται, βλέπουμε τερματα να εχουν μπει και απο τις δυο πλευρές και ξεφρενα πανηγυρια απο τους ιταλους. Αλλα δεν μπορουμε να καταλάβουμε και πολλα

Ωρα 15:18  Αν μπορούμε να καταλάβουμε καλά, η ομάδα της Θράκης πρέπει να ηττήθηκε στα σουτ άουτ με 2-1, δηλαδή σε μια διαδικασία αντίστοιχη με αυτήν των πέναλτι. θα μάθουμε και θα σας πούμε, γιατί από την τηλεοπτική μετάδοση δεν βγάλαμε πολά συμπεράσματα

Ωρα 15:24  Στο μεταξύ το πρόγραμμα προχωρά με γοργούς ρυθμούς για να καλυφθεί προφανώς το χαμένο έδαφος και ήδη ξεκινά το δεύτερο παιχνίδι

Ωρα 15:29  Και από την Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος των Κυκλώπων Δημήτρης Χαραλαμπάκης μας ενημερώνει ότι και αυτός κατάλαβε ότι η ελληνική ομάδα ηττήθηκε στα σουτ άουτ. Όπως είναι λογικό, λίγο μετά το τέλος του αγώνα, τα κινητά των παιδιών δεν απαντάνε, αλλά μόλις έχουμε μια πιο επίσημη ενημέρωση για το τι ακριβώς έγινε στον πρώτο αγώνα (και μοναδικό για σήμερα) θα σας ενημερώσουμε από αυτήν την ανάρτηση.

Ωρα 15:36  Στο μεταξύ οι αγώνες συνεχίζονται, ο ενας μετά τον άλλον…

Ωρα 16:10  Επιτέλους μια επίσημη ενημέρωση για το ματς των Κυκλώπων. Ήττα από την Παλαμάνο Γκροσέτο της Ιταλίας με 2-1 (14-13, 14-16, 8-6), σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Οπότε δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει σε εξέλιξη αυτό το live. Πιο μετά θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες και εντυπώσεις από τα παιδιά και αύριο τρεις αγώνες, πάντα με live ενημέρωση από το ThrakiSportS. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας…