Photos: Κλικ από τον θρίαμβο του Φάρου και του Εθνικού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Φλώρινας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Πινγκ-Πονγκ, που διεξήχθη στις 25 και 26 Οκτωβρίου στη Φλώρινα.

Οι παμπαίδες Ηλίας Σταματόπουλος (Φάρος Αλεξανδρούπολης), Ιωάννης-Αρσένιος Παπαδόπουλος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης) και Φίλιππος Τσίτσιος (Φάρος Αλεξανδρούπολης) κατέκτησαν την 2η, 3η και 4η αντίστοιχα θέση στο πρωτάθλημα ανάμεσα σε 34 συνολικά αθλητές αποδεικνύοντας ότι το πινγκ-πονγκ της πρωτεύουσας του Έβρου βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο πανελληνίως.

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ιάκωβος Αϊβατίδης από την Αθήνα αφού κατάφερε να κάμψει στον ημιτελικό την αντίσταση του ταλαντούχου Τσίτσιου και στον τελικό του εξαιρετικού Ηλία Σταματόπουλου του Φάρου. Ο Σταματόπουλος για να βρεθεί στον τελικό χρειάστηκε να ανατρέψει το σκορ από 0-2 σετ σε 3-2 έναντι του καλού του φίλου και σπουδαίου αθλητή Ιωάννη-Αρσένιου Παπαδόπουλου  του Εθνικού.

Η επιτυχία όμως δεν τελειώνει εκεί αφού ένα ακόμη μετάλλιο έχει να προσμετρηθεί καθώς η νεαρή Βασιλειάδου Θεοδώρα του Εθνικού κατέκτησε την 3η θέση στις παγκορασίδες. Τέλος πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν η παγκορασίδα Χατζηκύρκα Ελισσάβετ (Φάρος) που κατετάγη 9η και η κορασίδα Καμπορούδη Χριστίνα (Φάροςς) που κατετάγη 10η.

Οι μικροί αθλητές-τριες που έκαναν περήφανους τους προπονητές και τους γονείς τους έδωσαν ραντεβού για το επόμενο πανελλήνιο ανοιχτό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Βέροια στις 8 και 9 Νοεμβρίου. Στις φωτογραφίες διακρίνονται αριστερά ο Τσίτσιος και δεξιά ο Σταματόπουλος και  αριστερά η Καμπορούδη και δεξιά η Χατζηκύρκα του Α.Σ. Φάρου Αλεξανδρούπολης.