Photos: 30 κλικ από το ταξίδι των Κυκλώπων από την Αλεξανδρούπολη στην Λας Πάλμας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Στην Λας Πάλμας των Κανάριων Νήσων βρίσκονται από τα μεσάνυχτα περίπου της Πέμπτης οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης-Beach Βoys, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Champions Cup, το οποίο ξεκινά το πρωί της Παρασκευής στο θέρετρο των Καναρίων Νήσων.

Προηγήθηκε ένα κοπιαστικό ταξίδι σχεδόν 24 ωρών. Αρχικά οι παίκτες μαζεύτηκαν φυσικά στην βάση τους, την Αλεξανδρούπολη, περίπου τα μεσάνυχτα της Τετάρτης και δύο ώρες μετά επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο για Κωνσταντινούπολη. Φτάνοντας εκεί έσπευσαν στο αεροδρόμιο Ατατούρκ και νωρίς το πρωί αναχώρησε η πτήση τους για την Μαδρίτη. Μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες έφτασαν εκεί, όπου παρέμειναν για αρκετό χρονικό διάστημα transit, μέχρι να αναχωρήσει η επόμενη πτήση τους για τις Κανάριες Νήσους και συγκεκριμένα την Λας Πάλμας, όπου διεξάγεται η διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι στους αγώνες λαμβάνουν μέρος είκοσι ομάδες, δέκα ανδρών και ισάριθμες γυναικών, με τον σύλλογο της Αλεξανδρούπολης που κατέκτησε το πρωτάθλημα το καλοκαίρι να εκπροσωπεί την Ελλάδα.  Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με την αναμέτρηση της ελληνικής ομάδας κόντρα στην ιταλική Pallamano Grosseto, στη 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ έπονται το Σάββατο άλλα τρία παιχνίδια και την Κυριακή οι αγώνες κατάταξης. Όλοι οι αγώνες της ομάδας των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης – Βeach Boys θα μεταδοθούν ζωντανά, με live text αλλά και live streaming με εικόνα και ήχο, από το ThrakiSportS.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες που μας έστειλαν οι ίδιοι οι παίκτες από το ταξίδι τους από την Αλεξανδρούπολη, μέσω Κωνσταντινούπολης και Μαδρίτης, για την Λας Πάλμας και την πρώτη βόλτα που έκαναν εκεί, στους δρόμους του κοσμοπολίτικου νησιού αλλά και τις εγκαταστάσεις όπου θα κοντραριστούν το προσεχές τριήμερο οι κορυφαίες ομάδες μπιτς χάντμπολ της Ευρώπης…